Gå til innhold

KOMMENTAR: – Tiårets skuffelse


Anbefalte innlegg

Spilte nylig FF1 ferdig på mobil å det spillet har det samme store problemet som alle andre spillene jeg har spilt i serien, du kommer altid til et punkt der du må stoppe opp å Grinde respawn fienderfor å komme videre (som i Tensei spillene). Dette er hovedproblemet mitt med spillene.

Men det som tipper meg virkelig av med dette nye spillet er stilen, AnimeDeluxe med "kule" Emo vibber. Nei Takk.

(For meg så fungerer Anime i overdreven tegnefilm stil, men når det blir foto realistisk som her så blir det bare corny)

Så får min del så slutter jeg mens leken er god å jeg husker FF serien som et fornøyelig univers,på tross av den grusomme Grinding metoden de bruker i spillene jeg har spilt til nå.

Er forøvrig over på Tensei serien som jeg var inne på, å føler nok at disse er et pr hakk bedre en FF men med en litt mer voksen tilnærming også.

FF7 er personelig favoritt i serien, selv om spell\summon effektene ble i overant lange å veldig overdreven til tider.

Endret av simalarion
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg vil påstå at grinding ikke er nødvendig for å fullføre de fleste spillene i serien bortsett fra 1-3 og 5, forutsatt at man utkjemper mesteparten av de kampene man kommer i på vei gjennom spillene.

 

Jeg er heller ikke noen fan av stilen. Problemet med at karakterene skal se ut som ultrahippe jpop-artister er at de overhodet ikke blir mulig å relatere til dem. Jeg tror Tetsuya Nomura har mye av skylden her, for han elsker denne typen stil. Man ser tendenser til det i karakterdesignet også i de tidligere spillene, men den gangen var Nomura kun designer mens han nå har en lederrolle, så han står fritt til å lage et spill der alle hovedpersonene kommer rett fra et boyband.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...