Gå til innhold

XP desktop deskmod


sfRoyal

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Uff... :( Det var synd! Utrolig kjipt når slikt skjer... :cry:
Den funker fint fortsatt. Det som skjedde var at jeg skulle legg inn 98 på 4GB-harddisken til en annen PC jeg har her. JEg satt den inn i maskina mi, og glemte å koble fra S-ATA-disken. JEg tenkte at "98 skjønner vel ikke hva en S-ATA disk er" MEN seff under 98-innstall sto det at den hadde "forberedt" 'Harddisk 2' Til 98. Da var det så jeg nesten besvimte. Prøvde å boote S-ATA disken, og seff sa den 'Unable to find OS' Og når jeg skulle legge inn XP var det ingen partisjoner på disken. :cry:

MEN det aller værste er at jeg driver mye med å lage musikk i FL Studio, og nå ble 4-5 år med "låt-material", samples og MIDI-filer borte. Sånt går bare ikke å erstatte.

Endret av Tordenflesk
Lenke til kommentar
Slett det som staar der fra foer, hold inne ALT saa trykker du 0 1 6 0 og slipper ALT knappen. Saa skal det komme fram et ''tegn'' som ikke er synbart. saa da skal det funke.

5010557[/snapback]

Niks, fikk det ikke til på den måten. Men tror jge har en backup av den mappa på PC'n til far min. :w00t: Og hvem sa at ikke Celeron var brukbart til noe :tease:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...