Gå til innhold

TES: Diskuter Morrowind


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Men hun ser på meg hele tiden :dontgetit: Skal jeg bruke sneak-skillen min ?

 

 

 

Har prøvd å rappe den,men det kommer alltid"your crime has been reported"

Det skjedde med meg også. Jeg tok den, hoppet rett ut av døra før hun fikk skadet meg på noen måte, og leverte lappen til Hlallu-dama i Balmora.

 

Da jeg gikk tilbake til apotkèr-dama, virket det som om hun hadde glemt alt sammen. :green: Hun ville iallefall ikke angripe meg.

 

 

 

Uansett, et alternativ er å kjøpe en invisibility spell og bruke sneak-skillen din. Bare få hun til å snu seg bort, så skal det alltid fungere. Det var slik jeg rappet meg en deilig glass-armour. :green:

Lenke til kommentar
Jeg gjorde akkurat det som Treblad gjorde.Bare ta scrollen og løpe som f***.Overga meg til en Hlallu guard(ironisk nok...)etter jeg hadde levert scrollen.Måtte betale 90gull,halve armoren min+pluss tyvegods... :dontgetit::angry::(

Oi, det skjedde ikke med meg.

Kan hende fordi jeg unngikk å snakke med en vakt, da. :roll:

Lenke til kommentar
ALTID kle deg naken før du snakker med en vakt (dvs sleng ALT du har på gulvet)

1. Meld deg inn i Thieves guild

2. IKKE snakk med vakt

3. Hvis du likevel må snakke med han, velg "resist arrest" og bare stikk fra han - hvis du har høyt nok nivå, løper du som regel fortere og han klarer ikke til å skade deg.

4. gå til Thieves guild og få Bounty fjernet for halv pris (se punkt 1).

 

Dette tar mindre tid enn å kaste alt på gulvet og samle tilbake igjen. Og koster bare halvparten.

 

Det beste er nok å ikke bli oppdaget.

 

Invisibility hjelper ikke til å stjele (RTFM!) - effekten forsvinner når du gjør noe som helst, dvs. tar ting, åpner dør eller snakker med noen. Man må bruke sneak, evt. i kombinasjon med chameleon. Eller telekinesis - du bare gjemmer deg i ett hjørne, aktiverer telekinesis og tar det du liker fra avstand.

Lenke til kommentar

SPOILER

 

Løp fra Gnisis til Ald Velothi. Rett før du er framme i ald velothi møter du en dame som forteller at hun har mistet en ring. Tilby deg å finne den og fortsett ned bakken bak henne. Ringen (expensive ring) ligger i vannet, her kan du gjerne bruke light, nightvision goggles (eller hva det heter) for å se den. Et annet triks er å snu på bildet ditt helt til du ser midt mellom vannet og overflaten. På denne måten ser du alt under vann i normalt lys. Ta ringen og gå opp bakken. Hun brøler "all good deeds deserves punishment" og hun angriper deg sammen med en archer. Slakt begge to og ta amulet of Shadows (Chameleon 80% for 60 seconds) fra archeren.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...