Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

[Løst] Regler rundt arbeidsstid i en deltidsjobb


Rims

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg er en fulltidsstudent og har i tilegg en deltidsjobb på kveldene i helgene. (Fredag og Lørdag)

Nå har jeg snart jobbet hver helg i et halvt år uten en eneste frihelg, og det ser ut som at det vil fortsette slik hvis jeg ikke selv tar grep. Som student går dette utover det sosiale livet, da man ikke kan feste eller generelt "henge" med kamerater i helgene lengre.

Det jeg lurer på, er om dette egentlig er lov fra arbeidsgiver sin side... Er dette tillat i forhold til arbeidssmiljøloven?

Jeg vet at det er mitt eget valg å fortsette i deltidsjobben, men jeg synes det er greit å vite om det står noe lovfestet rundt dette, før jeg eventuelt går til kamp mot sjefen :p

 

Setter pris på alle tanker rundt dette :-)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg vet ikke om noen konkrete paragrafer i arbeidsmiljøloven som sier at man ikke kan jobbe hver helg. Uansett er nok det enkleste å ta en prat med sjefen din om det. Om h*n er en pikk og setter seg på bakbena totalt kan du jo vurdere å skaffe deg noen paragrafer å rutte med, men det skaper som regel bare dårlig stemning. Anbefaler deg altså å ta en uformell prat med sjefen din om det, så er h*n kanskje villig til å finne en løsning. Hverken sjefen din eller du er tjent på at du er misfornøyd.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...