Gå til innhold

Xiaomi Mi Mix - Import?


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Tror ikke jeg trenger å forklare meg, overskriften er nok for de fleste regner jeg med. Spørsmålet nå er hvordan kan man importere denne tlfen til Norge? Støtter den 4G i Norge?, er den kompatibel med nettverket? Den eneste mobilen jeg har hatt fra utlandet kjøpte jeg gjennom ebay, dermed er jeg 100% ukjent med å importere mobiler fra Kina. Er det noen som kan sider, steder eller en vei dette fås til gjennom?

 

http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_mix-8400.php

 

Takker på forhånd!

 

 

Mvh Bence T. Erdelyi 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...

Jeg bestilte også min fra iwill.no. De er selvsagt dyrere enn hvis du kjøper fra ebay osv. Men det har sine fordeler og kjøpe av en norsk butikk også. Jeg vet det er noen som har bestilt fra denne siden http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_502620.html?wid=21

 

Jeg har nå benyttet telefonen i rundt 2 til 3 uker. Meget fornøyd så langt. Bor i Østfold og der har jeg like god 4G dekning som hvilken som helst annen mobil.

Lenke til kommentar

1: den støtter IKKE 800Mhz 4g som brukes i utkantstrøk/hytteområder. Ellers støtter den alt av Norske frekvenser.

 

2: jeg handler mye fra aliexpress, sjelden problemer. Men man må beregne 3-5 ukers leveringstid. Man må betale 25% mva på kjøpssum/deklarert verdi. Så kommer det et gebyr på snaue 200 for mva innkreving. Blir allikevel rimeligere enn å bestille via f.eks iwill.no. Men er enklere om det oppstår problemer å ha en norsk forhandler å forholde seg til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...