Gå til innhold

Trygt å spise for cøliaker?


^fmj

Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Jeg har googlet og lest og kommet frem til at det er trygt, men alltid greit med en second opinion.

 

 

Vann, salt, oksefett, gjærekstrakt, grønnsaker 2,3% (gulrøtter, purre), sukker, aroma (med bl.a. MELK), oksekjøttekstrakt 1,7%, palmefett, fortykningsmiddel (xanthangummi, johannesbrødkernemel), karamelliseret sukker, persille, maltodekstrin, frugt- og grønsagsjuicekoncentrat (epler, løk, gulrøtter) glukose, krydderekstrakter, krydder (bl.a. hvitløk)

 

Vann, salt, aroma, kjøttekstrakt, tomat, kalvebuljong, modifisert potetstivelse, syre (melkesyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat)

Endret av ^fmj
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ikke alltid gjærekstrakt er glutenfritt. Samme gjelder f.eks oksekjøttekstrakt og kryddersammensetninger, inkludert buljong. Du må nesten bare sjekke de ekstra nøye at de ikke inneholder komponenter med gluten.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...