Gå til innhold

Offentlig finansiert svadaforskning i Tromsø?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

GMO er blitt demonisert i Norge.... av en eller annen grunn, sannsynligvis fordi bonden er redd for å måtte fornye seg. Sannheten er at uten GMO så hadde en stor del av verdens befolkning sultet. Og korrekt bruk av GMO kan regnes som trygt. 

 

Nei, det finnes ingenting som heter RISIKOFRI gmo, men tilnærmet null risiko er mulig og oppsiden er enorm. Vi kan med god bruk av GMO produsere like mye råvarer fra kanskje bare 70% av gårdene. 

Endret av Henrik2k
  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Vi mennesker dytter allerede i oss så mye ting som vi ikke vet hva konsekvenser det gir. Folk flest er under oppfattning av at det er gjort mye god forskning på medisiner, midler som brukes i maten, kostttilskudd osv., men faktum er at det støtt og stadig dyttes ting ut på markedet som ikke har nok omfattende forskning til at vi kan gi en god indikasjon på hva slags problemer som kan oppstå av å spise, f.eks oppdrettsfisk (som cuadro påpekte, nok et grovt eksempel på norsk undertrykkelse av vitenskapen).

GMO'er har potensialet til å endre verden til det bedre og det værre. Men faktum er at vi er i en tricky situasjon der ekstreme tiltak vil bli krevd de neste århundrene. Å fronte en verden hvor GMO er livsfarlig i seg selv er for meg på nivå med vaksine-motstandere, særlig når det er fagpersonell som fronter det.

Endret av MCLoViN-ULTRA
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...