Gå til innhold

Yay, Adventure sjangeren lever fortsatt!


Anbefalte innlegg

Her i helgen lasta jeg ned Beneath a Steel Sky som nå er gratis, og til min store overraskelse lå også CD Rom versjonen også ute for fri nedlast, med tale gjennom hele spillet. Overraskende nok kjørte spillet problemfritt på min moderne PC med Win XP, takket være Scumm VM programmet, så nå kan jeg også finne frem andre gamle klasikkere som Monkey Island 1 & 2, Indy: Fate of Atlantis osv..
Dette er spill i en sjanger som har ligget død i noen år (med noen få unntak som feks Syberia), og jeg fryktet at Broken Sword 3 skulle være alt for anderledes til å kunne sammenlignes med disse gamle spillene.
Heldigvis, da jeg fikk starta på BS3 igår, fant jeg straks ut at spillet er veldig likt de gode, gamle adventure spillene, til tross for at det nå er i 3d og med et helt nytt kontroll system. Man bruker nå kun tastauret, noe som var litt rart de første 5 minuttene, men så var det glemt.
Ah, BS3 fikk meg til å sitte med et bredt glis hele kvelden i går, det var som å spille et godt adventure spill anno 1994, og for dere som tidligere likte denne sjangeren og trodde at det var helt slutt, kan jeg anbefale dere å kjøpe dette spillet!!! Bare mimrefaktoren det gir er alene verdt pengene :yes:
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

håper cell shading gir nytt liv til p&c adventure/humour sjangeren...

 

jeg skulle iallefall elske ett nytt Monkey Island spill som ikke var i 3d (som 4'ern..)...tegningene er jo halve spillet i MI...og 3d klarer ALDRI samme detaljerikdommen i ett sånnet spill..

 

innerloop(eller hvem det nå var) jobber vel med The longest journey 2?

Lenke til kommentar
FunnCom lager den lengste reise 2

Håper Synnøve Svabø er med på toern også

Stemene på eneren var jo geniale

 

*instalere Den Lengst Reisen igjenn*

Etter å ha lest et intervju med FunCom ble jeg skuffet da det kom frem at Lengste Reisen 2 ikke kommer til å bli et point 'n click adventure, men et 3rd person adventure ikke helt ulikt Tomb Raider... :(

Lenke til kommentar

Neiiida. Synnøve var på den norske versjonen.

Kjøpte TLJ på billigsalg for noen uker siden, engelsk versjon, og må si

skuespillerne gjør en utrolig bra innsats. Det er en av de få "speech"-spillene jeg faktisk har orka å høre gjennom all dialogen istedet for å skippe det når jeg hadde lest teksten.

 

Spesiellt romle-stemmen til den blå dragen i havet fikk jeg gåsehud av.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...