Gå til innhold

Radiografutdanning


ANo__

Anbefalte innlegg

Hei,

jeg tar opp fag dette året som privatist for å få godt nok snitt til å komme inn på høyere utdanning neste høst. Jeg har ikke bestemt meg 100% hva jeg vil studere, men har lest mest om radiograf å dette virker så langt mest interessant for meg.

Er det noen her inne som studerer radiograf eller er utdannet og jobber som radiograf som kan gi meg litt mer informasjon både om studiet og yrket generelt? Hvor tøft er studiet for en som er "midt på treet" når det kommer til skole? Hvor vanskelig er det å få jobb etter endt utdanning? Lettere å få jobb om man f.eks velger å ta master? Anything :)

Tar imot all informasjon med åpne armer :)

 

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Jeg studerer radiografi nå, går førsteåret. Angående hvor tøft studiet er så er det selvfølgelig ganske hardt, vi har såvidt begynt men er mye å kunne. Jeg har heller aldri vært noe god på skolen, men klarer dette helt fint. Kan også nevne jeg har stor interesse innenfor anatomi og den slags, så for meg setter ting seg fort.

 

Kan forsåvidt fortelle litt mer om selve yrket. Jobben inneholder mye omsorg av pasientene også, det er ikke kun det tekniske med maskinene. Men man har pasientene kun i noen timer før man får ny pasient. Naturligvis treffer man mange mennesker med kreft og lignende, dette bør man da ha psyken til, alt fra små barn til folk på 90.

 

Angående jobb så er jeg litt usikker selv, men har hørt at om man er villig til å flytte på seg i landet, så er det ikke noe problem å få jobb.

Endret av Ownbeef
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...