Gå til innhold

Hvordan hindre win10 å slå seg på/av når maskinen finner det for godt?


Anbefalte innlegg

Etter siste oppdatering i win10 opplever jeg at maskinen slår seg på og av med jevne mellomrom. Jeg har slått av alt som har noe med automatisk oppdatering å gjøre.

 

Vanligvis står maskinen på da jeg fjernstyrer den mens jeg er på jobb. Men nå som jeg har hatt ferie har det vært perioder hvor jeg har satt den i hvilemodus mens jeg er hjemme. Det jeg opplever er at maskinen slår seg på helt av seg selv. Etter kort tid slår den som oftest seg selv av igjen. Det som er rart er at den gjør dette flere ganger, ofte med bare 5-10 minutters mellomrom. Altså ikke noe som skulle tilsi noe som har med automatisk oppdatering å gjøre. Hvis jeg tilfeldigvis begynner å bruke maskinen etter en slik tilfeldig oppstart, slår den seg like fort av igjen hvis jeg slutter å bruke den.

 

Jeg vil betegne maskinen som en "clean install" da jeg ikke har gjort mye annet enn å installere lovlige programmer og spill.

 

Noen andre som opplever det samme og/eller har en løsning/forklaring på hvorfor dette skjer?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

"clean install" handler ikke om lovligheten av programvare kjørt på en pc, men om metoden man bruker for å installere Windows på. En clean install betyr at du har startet installasjonen fra USB/DVD mediet og valgt egenedefinert installasjon (med påfølgende formatering eller sletting av disk/partisjoner) kontra det å ha valgt oppgradering fra eldre OS.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...