Gå til innhold

[Løst] Overklokking problemer - I5 4690k


Anbefalte innlegg

Hei! 
Er relativt ny til alt som har med overklokking å gjøre, bare for å starte med det. Men jeg har lest meg opp, og fått en basisforståelse for oppgaven.

Jeg har en I5 4690k prossessor, og et MSI MSI LGA1150 H97M-G43 hovedkort.

Når jeg går inn i BIOS for å endre CPU Ratio verdiene, oppstår problemet. Og jeg klarer ikke finne noen løsning ved googling heller. 
CPU Ratio lar seg rett og slett ikke endre over verdi 3.9. Jeg kan endre opp fra standard 3.5, til 3,9. Og så langt ned jeg bare vil, men det er jo ikke poenget.

Er det noen som har noen hjelpende tips? Sitter helt fast! 


 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mener å huske at OC på H97 er begrenset og at du trenger Z97, tror noen produsenter(Asus m.fl.) hadde en bios update som unlocket H-serien men at dette senere ble disablet.

Ja, jeg leste dette jeg også. Men det gjaldt vistnok ikke dette hovedkortet. Ser også at MSI kaller det for et "overclocking" motherboard.

 

Vil det da gi mening at kortet kommer med OC Genie? Og at den "overklokker" til 3.9 hvis jeg aktiverer den. Eller går det bare under "turbo boost" kanskje? 

 

Det er fullt mulig du har rett altså, jeg bare klarer ikke finne svar på spørsmålene mine på Google, og det er litt uvant 

Endret av Decept
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...