Jump to content

Squashie

Medlemmer
 • Content Count

  171
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

55 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. EKWB har lagt ut Strix blokker: https://www.ekwb.com/configurator/step1_complist https://www.ekwb.com/configurator/
 2. Compability list, 3080/90 reference block: https://www.ekwb.com/configurator/waterblock/3831109829974?fbclid=IwAR2_-_p23-U5GV_FF5M8I9hNl_2UOR0G-CPs4JsBIZwdZoWbriod5Cjrbdg
 3. De har en kampanje hvor du kan vinne monitor om du trykker "Varsle" på 30-serien. Jo flere kort jo større sjanse, så 40k er nok ikke potensielle kjøpere.
 4. EKWB har fjernet 3080/90 blokkene fra sin side, kanskje de driver og oppdaterer?
 5. Dæven, 3090 var stooor, lurer på om andre en founders blir lansert på samme dato?
 6. HK mottar ikke strøm fra psu. Ikke lys på hk når jeg slår på psu. Får derfor ikke startet og ingen post code. edit, vil clear cmos funke uten psu, kun med strøm fra batteriet?
 7. Fikk endelig 10900k og Formula opp å gå. Har 2x360 rad på cpu alene i påvente av ny gpu. Siden det er en stund siden jeg overclokka sist prøvde jeg AI Overclocken til ASUS som utgangspungt for videre finjusteringer, boota bra men alt gikk i svart når jeg kom inn i windows. Prøvde psu i annet system, funka der. PSU får ikke "klarsignal" fra MB så den starter ikke. 99% sikker på at MB har tatt kvelden. Antok at ASUS AI skulle være trygt. Vet at den kan gi høy vcore men regna med at den hadde innebygde funksjoner som ville beskytte mot for høye verdier. Noen som har erfaringer med ASUS AI? Hvordan er Komplett på RMA?
 8. Vurderte det kabinettet jeg og, sitter å venter på pakke fra techbay, alt annet er på plass. Gleder meg til å skru igjen, alt for lenge siden sist..
 9. Squashie

  O-ring

  Trenger ny o-ring til min 980ti EKWB blokk. EKWB er out of stock. Noen som vet om norsk butikk med o-ring i fri lengde/snor/lisse? Evt. erfaringer med hvilket lim?
 10. Hardline ser bra ut, og det er nok eneste argumentet for Skal du ut med en komponent betyr det ful drain av loop, noe som tar tid. Bygginga tar også mye mer tid, kjøp minst dobbelt så mye rør som du tror du trenger. Blir soft-tube på ny-maskina frem til ny GPU i høst. Liker å ha PC som ser bra ut i tillegg til å yte bra.
 11. Får min over helga med Formula, har en lang liste klar for bestillinng fra Techbay ved neste utbetaling. Gamle PCn flyttes på stua og blir VR-maskin. Blir digg med alt nytt, kommer fra 4790k og 980ti SLI.
 12. Får % ved HK+CPU så sparer nesten1.5k
 13. Hadde jeg hatt spenn på dag en hadde jeg kjøpt. Sitter på 4790k så denne oppgraderingen er kjærkommen. Men, hva kan en gjøre... Får kjøpe med en box med tålmodighet og smøre tykt på XD
 14. Ikke på lager. 50+ stk. forventes sendingsklare 3.aug.2020 (usikker dato) Darn!
×
×
 • Create New...