Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

[Løst] Ny PC, får nesten ikke spilt spill


Anbefalte innlegg

Etter å ha vært Mac-bruker i 5 år, er det lenge siden jeg sist var på en Windows-PC. Nå har jeg derimot kjøpt meg en gaming-pc, med disse spesifikasjonene:

 

Intel Core i5-6600

Crucial DDR4 2133mhz 16gb (2x8gb)

ZOTAC GeForce GTX1070 8gb Founders E.

Kingston SSD 240gb 

Seagate Barracuda 1TB

Win 10 Home Nordic

(pluss et par andre deler jeg ikke tror jeg trenger skrive opp(?))

 

Jeg starter opp Rocket League, men det er nesten uspillelig. Jeg tror jeg har klart å laste ned nyeste skjermkortdriver, etter at programmet NVIDIA GeForce Experience sier at jeg har nyeste driver (Versjon: 368.81). PCen lagger veldig når jeg prøver spille, og grafikken er langt fra det jeg hadde forventet.

 

Jeg har også sjekket Windows Update etter oppdateringer der, men den skal være oppdatert. Jeg har også prøvd å få Java til å fungere flere ganger, etter at jeg prøvde å bruke den automatiske scanningen etter grafikkort på Nvidias sider. Jeg har installert Java et par ganger, men får stadig beskjed om at jeg må installere java.

 

Noen tips for hva jeg bør gjøre for å fikse problemet med Java og Rocket League? Jeg laster ned nå BF3 for å sjekke grafikken for det spillet også.

 

EDIT: BF3 funker ok på Ultra, men henger veldig etter. Jeg må ned på Medium for å kunne spille skikkelig ytelse.

Endret av M4ds
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Denne PCen skal selvsagt fungere MYE bedre!

Hvis det er en system-PC ferdig oppsatt kan dette være en god start:

1. Avinnstaller alle programmer som gjerne følger med som du IKKE trenger.

2. Kjør et par runder med CCleaner

3. Avinstaller også NVIDIA driveren og kjør CCleaner på nytt og last deretter ned siste versjon på nytt: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

Lenke til kommentar

Et skikkelig dumt spørsmål, men det er verdt å spørre:

Du har ikke tilfeldig vis kobla skjermen til utgangen på hovedkortet og ikke til skjermkortet?

 

I så fall bruker du skjermkortet som er innebygd i CPU'en din, noe som ikke akkurat er velegnet for spilling.

Tror man skal slite bra med å spille BF3 med Intel HD graphics på Medium settings. Har hendt med meg at DSR faktor har blitt skrudd opp til 4x når jeg har prøvd å optimalisere spill gjennom Geforce Experience, så kan være at det er noe sånt som har skjedd. 

Lenke til kommentar

Jo, takk for svar alle sammen. Jeg ringte Komplett for teknisk support, og det viste seg så klart at jeg hadde koblet til hovedkortet istedetfor grafikkortet. Jeg så èn VGA-inngang og tenkte at det var riktig. Men det løste seg kjapt :) Takk, alle sammen!

Lenke til kommentar

 

Dropp VGA om du kan. Har du en >100 Hz eller >fullHD skjerm følger det typisk med en kabel som støtter slik rate/oppløsning, typisk en dual-link DVI eller DP-kabel. Har du en relativt standard fullHD 60 Hz skjerm kan du som regel fint bruke en vanlig single-link DVI kabel, men dette følger ofte ikke med. Finn ut hva skjermen din støtter og fiks kabel deretter.

 

Har du en vanlig 60 Hz fullHD skjerm som støtter flere av trilkoblingene HDMI, DVI og DP er det for akkurat denne skjermen ett fett hvilken av dem du bruker. Signalet er digitalt uansett, så velg det som er billigst - eller velg DP, som er mest fremtidsrettet, og sannsynligvis kan gjenbrukes til skjermer mange år frem i tid. Pass bare på at du ikke prøver å putte en dual-link DVI kabel inn i en single-link DVI port, da førstnevnte har flere pinner.

 

tuzbC.png

 

2 meter DP: https://www.netonnet.no/art/lyd-og-bilde/tilbehor/bildekabler/displayport/valueline-mini-displayportkabel2m/184069.11411/

1,5 meter DVI-D dual-link: https://www.netonnet.no/art/lyd-og-bilde/tilbehor/bildekabler/dvi/andersson-dvi-dvi1a5m/166838.11412/

1,5 meter HDMI kabel: https://www.netonnet.no/art/lyd-og-bilde/tilbehor/bildekabler/hdmi/andersson-hdmi-hdmi1a5mbasic/216229.11413/

 

(og gratis frakt fra Netonnet)

Endret av srbz
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...