Gå til innhold

TEST: Caterpillar Cat S60


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Om man vil ha varmekamera til IOS eller Android kan man kjøpe Flir one til ca 2500 kr  https://www.prisguide.no/produkt/flir-one-varmekamera-236720

 

 

Liten film av Phantom 3 etter ein flygetur for å avdekke eventuelle varmgang  i motorer

 

 

På Android (micro usb) må man passe på at kamera stikker rett veg(upraktisk å ha kamera mot deg når du skal filme fra deg) , må eventuelt ha med ein liten kabel. På IOS kan man jo snu kamera begge veger med lightning pluggen.  Da kan man da varme selife... 

Endret av rvenes
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Sa jeg skulle ha denne for lenge siden, har hatt tidligere versjoner uten FLIR og den uten touchskjerm, og den med touchskjerm og uten FLIR ^^

 

CAT b100 og B15 cat s40

 

Jeg kan personelig anbefale disse, da jeg har kasta de i veggen mens jeg ble vekket, og faenskapet har ikke avsluttet samtalen. (Noe jeg prøvde på)

Kanskje jeg kan finne personer og/eller growhouses med denne, hvis mine planer går bra.

 

En av tidligere modellene ble jo kjørt over med en bil, og den funket like fint? (en med touchskjerm)

 

Man må bare ha denne som backup hvis du ikke jobber i et ruff miljø(tvillingsim). Ellers så kan folk tro du er sprø.

 

Endret av Dr Jones
Lenke til kommentar

Eg ventar ein S60 i posten så snart dei kjem på lager der eg bestilte frå. Det vert spanande å prøve han ut!  :)

 

Infraraudt kamera bryr meg katten, sjølv om det sikkert kan vere eit greitt nok leiketøy. Eg var ute etter ein enkel, grei og robust telefon som taklar to SIM-kort, og då var dette einaste reelle alternativ som eg kunne finne fram til (viss eit ikkje vil gå for ein eldre modell). Prisen kan eg leve med, for eg hadde eit del gåvekort liggjande på vent som eg måtte få bruka til noko uansett!  :wee:

 

Litt skuffande viss omsetjingane er så dårlege som det kan sjå ut som ut frå denne testen, slikt har ein tendens til å irritere ein språk-perfeksjonist som meg...  :nei: Eg lyt berre vone at dei får ut nokon oppdateringar etter kvart som får retta på dette!  :)

Endret av Garegaupa
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Noen som har kjøpt denne og har litt erfaringer og dele? Er møkklei av og måtte behandle mobilen min som en prinsesse, og for min del kan denne virke som ett greit kjøp.

Jeg har kastet denne i bakhuet på et par stykker og den fungerer fint enda.

 

Vi tullet litt rundt, og han som fikk min mobil i bakhuet begynte å blø litt.

Endret av Scatdude
Lenke til kommentar

 

Noen som har kjøpt denne og har litt erfaringer og dele? Er møkklei av og måtte behandle mobilen min som en prinsesse, og for min del kan denne virke som ett greit kjøp.

Jeg har kastet denne i bakhuet på et par stykker og den fungerer fint enda.

 

Vi tullet litt rundt, og han som fikk min mobil i bakhuet begynte å blø litt.

 

 

Ser ut som at du har flere feil enn mobilen ass.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Kjøpte denne da min S7 edge ble knust og jeg skulle på tur. Hadde et håp om at den skulle være passe shitty, så jeg skulle få nesa vekk fra mobilen, og heller gjøre fornuftige ting, men dessverre... den er faktisk tipp topp til det meste. FLIR kamera er gøy både som partytriks og til jobb og privatliv.

Du ser hvor mye som er igjen i ølboksene på bordet, du finner ut hvor huset ditt lekker varme, du finner ut hvilke komponenter i PCn din som blir (for) varme, eller ser hvor bikkja har gjemt seg.

Batteriet i telefonen er bra - det beste jeg har hatt på lang tid, siden Nokia i tidlig steinalder. Det værste med denne er at den kommer med en del crapware, at skjermen (som er OK) ikke er en AMOLED. Deksler og slikt er ikke akkurat drømmen, men med tanke på at den er såpass vanntett som den er må en vel leve med det.

Kamera er greit i mye lys, og medium jævlig i lite lys.

Kan være litt kranglete å få alle apper til å lese minnekort.

Lenke til kommentar
  • 7 måneder senere...

Jeg har hatt en CAT B30 siden mars. Den var i alle fall ikke særlig vanntett - irr inni etter 1 1/2 måned, verkstedet (POWER) sier det er feil bruk. Den ble kjøpt for å tåle nettopp vann og støt.

 

Verken fornøyd med telefonens varighet eller POWERs kundeservice.

 

Om det er vannbeskyttelse dere er ute etter, så velg noe annet enn CAT. Jeg har brukt en Sony Aqua i flere år uten slike problemer.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 1 måned senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...