Gå til innhold

Den Gigantiske Pokemon Go tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Den t-skjorta dukka opp før eventet, så …

 

Jeg er litt skuffa over hvor katastrofalt det gikk, men Niantic ble jo ferska i å manipulere barene, så det blir nok legendaries fra og med i morra likevel.

 

e: https://www.polygon.com/2017/7/22/16015276/pokemon-go-legendary-pokemon-lugia-articuno

De som var der, får Lugia automatisk adda til kontoen, det er et brukbart plaster på såret, vil jeg si. Sånn i tillegg til $100 med pokécoins og billettene refundert.

Endret av Datasmurf
Lenke til kommentar

Det er en medalje en får for å trene pokémon. Skjønner ikke hvordan jeg får den

  

Du kan ikke få den lenger. De har fjerna training.

Jepp.

Før måtte du levle opp egne gymmer for å få satt inn en ny (de første tre var bare å sette inn), max pokemon i gym var da 10 stk. Det gjorde man ved å sloss/trene mot de pokemonene som sto der og da fikk man den medaljen.

Nå setter man bare inn pokemoner i egne gymmer, max 6 stk, og får ikke levlet/trent opp noe mer.

Lenke til kommentar

Tre Articuno-raids, nå. Tok med meg fattern og møtte opp på ett av dem, og så var det bare to av de åtte fremmøtte som fikk den, så da dro vi til neste, og så den etter der. Så alle fikk minst én Articuno. Han ene som var der hadde prøvd syv ganger da han endelig fikk den på sin siste ball.

Lenke til kommentar

Har fanget én av fem mulige Articuno, og 1/1 Lugia. Tror det blir færre muligheter etter at eventen slutter i natt, glad jeg fikk med meg begge nå. Spent på når Moltres og Zapdos dukker opp, sikkert ikke før neste event. Og Ho-oh kanskje, har ikke hørt noen nevne den ennå men den hører jo med :)

Lenke til kommentar

Eventet er utvidet og slutter ikke før kl 02.00 natt til fredag den 28.

Jeg gikk en tur idag for å klekke egg, men det var lite pokemoner der jeg gikk så fikk ikke fanget så mange. Igår var jeg på tettstedet her og fanget mange mens jeg hadde på et lucky egg + evolvet en runde på kvelden. Ellers gjorde jeg ei tabbe igår, og det var at jeg ikke brukte pineap berry, men det husket jeg idag. En Krabby f.eks, gir vanligvis 3 candy, men nå gir den 6 candy og med pineap berry gir den 12 candy. Tilsvarende for f.eks. Kingler er 5, 10 og 20 candy.

Endret av Hanne9867
Lenke til kommentar

Synes raids er litt utfordrende på den måten at man må avtale med noen. Spesielt raids som involverer legendaries. Jeg har møtt på noen her i Bergen hvor det bare var meg til stede. Tenker at det blir en kjempeutfordring på litt sikt når de ivrigste har fått de legendariske. Hva tenker dere?

Lenke til kommentar

Kommer litt ann på hvor man er.

 

Kom med tidlig tog til London og tenkte ta med en snartur til Hyde Park istedenfor å bare sitte i loungen på flyplassen og spise snop. Straks jeg kom parken var det raid mot Articuno. 10 stykker var der da jeg kom og det kom raskt til 2 større grupper og det ble raskt en broket forsamling på 50-60 personer der. Lagde private grupper og vi var 13 som lett tok den. sparte litt på golden berry så jeg fikk ikke fanget den. Flere hadde hørt om Lugia 20 minutter unna og folk var ikke vanskelige å be. Det var rene folkevandringen dit det kom inn folk fra flere retninger da vi kom dit. Selv om Valor var minst måtte vi deles i 2 grupper. Så nå er Luiga på plass. Morsom opplevelse.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...