Gå til innhold

Den Gigantiske Pokemon Go tråden


Anbefalte innlegg

 

Noen som vet hvor mange man kan evolve på en halvtime? Begynner å samle seg opp veldig mange nå (blant annet 3 stk Drowzee's etter Vigelandsparken :p )..

Sett noen som har vært oppe på 130. Det krever da at du lukker appen etter du starter animasjonen og kommer inn igjen fort. Tror det ble gjort på en iPhone 6S.

 

Forøvrig koster et ekstra lucky egg 8,80 kroner om du tar dyreste alternativet. Forbauser meg hvor mye jobb folk legger i å "spare" en slump penger så liten at du må begynne å legge til nuller bak for å få prisen på enkeltvarer når du er ute på byen.

 

Jeg synes ikke det er rart at folk prøver å maksimere det de får ut av consumables, fordi ting er helt avsindig dyrt i dette spillet. Ja du kan få ting relativt billig hvis du kjøper de største pakkene av alt (1090 kr for 14500 gull, og 25 lucky eggs for 1250 gull gir 3,75kr per egg). Men hvis du bruker en normal mengde penger, da det er et mobilspill, på det og kjøper 1200 coins for 109kr så ender du opp med å ha råd til f.eks 8 incubators til nesten 14kr/stykk. Det er altfor dyrt for hva det faktisk gjør.

 

Resultatet er at for min del gidder jeg ikke bruke en kr på dette spillet, og tar det så langt jeg gidder som gratispassasjer (lvl 20 foreløpig). Hadde de hatt mer beskjedne priser så hadde jeg nok brukt en del, men synes prisnivået ikke står i stil til hva du faktisk får, og hva spillet i bunn og grunn gir av spillbarhet...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvor lenge kommer denne trenden til å vare? Pokémon Go-hysteriet altså? Fortsatt er det mange som spiller, men jeg synes å merke en merkbar aktivitetsnedgang fra forrige uke ved pokestopen utenfor boligen min. Er toppen nådd?

Kommer til å gå litt opp og ned.

Blir nok en sving opp igjen når/vist gen2 kommer.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

[...]da det er et mobilspill[...]

 

[...]men synes prisnivået ikke står i stil til hva du faktisk får[...]

Det er selvfølgelig subjektivt og individuelt, og spesielt på lv 20 hvor en ikke har spilt så mye. For min del, 300+ km inn i spillet og tilhørende mange timer med underholdning og trim er det ikke kjøpene der som plager meg. F.eks No Man's Sky på PC til 499, som jeg gikk lei dagen etter, er en annen sak.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Skal til L23 nå, 100K XP needed....wooohooo

 

350k til lv 30 her. OCDen som vil ha rundt tall på 30 krangler innvendig med delen som vil gi F i xp og heller fokusere på andre ting. 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

 

350k til lv 30 her.

Ikke uten bruk av kart og andre lure tiltak vel?

 

Fullstendig legit, om det er det du mener. Jeg har brukt "nothing nearby"-trikset hvor du bruker lure/incense på steder som er så avsides at spillet ikke vet hva den skal sende dit, og dermed sender alt mulig, men det har hjulpet med pokedex mer enn XP. XP kommer basically fra pidgey pidgey pidgey. Lv 29 er ikke noe uvanlig her i området, og med tanke på hvor lite effektiv jeg har vært (spilt bare når jeg vil, ikke lucky egg annet enn for å evolve, gått fra pokemon etc) 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Hmm viste ikke at det var en greie vist man er på ett sted som har nada nearby.

Så vist man bruker lure/incense der man har ting nearby vill spillet sende mons som normalt ville spawnet der?

 

Ja. Og "nothing nearby" her mener at det aldri er noe i nærheten, som f.eks midt i havet. Eller på en liten marina med pokestop litt uti en innsjø i mitt tilfelle. 

Lenke til kommentar

 

Hvor lenge kommer denne trenden til å vare? Pokémon Go-hysteriet altså? Fortsatt er det mange som spiller, men jeg synes å merke en merkbar aktivitetsnedgang fra forrige uke ved pokestopen utenfor boligen min. Er toppen nådd?

Kommer til å gå ned litt, men husk også nå at unger har enten starta på skolen eller er på vei til å starte på skolen.

Alle 40-åringene og andre voksne folkene som spiller PokemonGo her i området mitt er fremdeles aktive som før, men merker og hører at flere av dem bruker heller noen timer i Oslo enn her hvor jeg bor i Akerhus hvor det ikke er så mange.

 

Tror det at de slipper flere generasjoner i puljer, med sikkert en generasjon og en generasjon er ganske lur taktikk for å holde aktiviteten gående.

 

Jeg tror toppen er nådd her i Norge av 2 grunner.

1: Ferien er over

I neste uke starter de siste elevene på skolen. Om få uker begynner barna å få lekser.

Mange foreldre sliter med tidsklemma, og når helgen kommer, er spillet glemt ved søndags turen.

 

2: Winter is comming...

Denne trenger ingen forklaring.

Lenke til kommentar

Toppen var vel nådd allerede første uken det var lansert i Norge. Da lastet alle de som kun spilte pga nostalgi ned spillet. Uansett hvor jeg gikk da, så jeg folk som spilte. En 10 min tur langs Akerselva, passerte jeg kanskje 20-30 spillere. Men bare to uker senere, så var det bare på steder der det er mye Pokestops at jeg også så flere spillere samtidig.

 

Og (3) det går tregt fremover når man passerer lvl 20-21. Lang tid mellom hver gang man fanger nye pokemons, og Gyms er langt ifra så underholdende som det kunne ha vært. (Kampsystemet burde vært mange hakk mer avansert, slik jeg ser det undervurderer Niantic spillerne sine litt her). Tror heller ikke at nye Pokemons f.eks. neste sommer vil gjøre spillet noe særlig mer populært. Det er de første 150 pokemonsa som er nostalgi, som gir folk en grunn til å spille spillet. Utvider de med 100 til, så vil det bare bli enda lengre mellom hver gang man møter på pokemons man kjenner til. Så spent på hvordan de løser det.

Endret av blured
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Gikk radig oppover kysten av Vestlandet med pokestops og pokémon. Særlig var det interessant på ferjene. Da vi skulle over fra Kanestrøm til Halsa, var det 7 pokémons klumpa sammen i vannet ved Kanestrøm (deriblant to Ponyta, en Gastly og noen Magikarp), og da vi skulle kjøre i land ved Halsa, var det 5 nye sammenklumpa. Måtte kjøpe 100 pokéballer, da. Det var litt nedtur. Brukte 7 ultra balls, 30 great balls, og 26 pokéballs på en 1192 Hypno på ferja over fra Vestnes til Molde. Var litt surt. Men jeg fikk den. Kan ikke si det samme om den 261 Dratini-en som spawna da vi kjørte inn i Skodje (utenfor Ålesund). Florø var greit, da. Bare gå rundt å samle opp baller og fange pokémons rett utenfor hotellet, og så sitte i hotellbaren og lese aviser og snurre på et stop.

 

Har samla opp candy for over 30 pokémons for evolving nå, pidgey, weedle, og caterpie ikke medregnet. :p

Lenke til kommentar

Begynner å få dreisen på Curvelball + Great shot for tiden, får det på kanskje halvparten. Man får jo faktisk 60% mer XP av det. Flere som skrur ballen? :D

 

Ikke for å skryte, men traff en Zubat med Excellent OG Curveball igår! Det var digg :D

Kaster alltid kurvball, men det er ikke alltid den godkjennes. En gang fikk jeg totalt 250 poeng for et kast, men jeg så det først da jeg hadde kommet forbi menyen hvor det var spesifisert. 50 poeng for megasnurr?

 

post-18989-0-71943700-1471813626_thumb.png

 

 

Lenke til kommentar

Sikker på at det ikke var 200 poeng for excellent shot + nettopp vært innom en Pokéstop? Da kommer det jo opp +250 XP. Står jo ikke noe om "megasnurr" der?

Nei, hadde allerede fått poeng for kastet før og stopp før det. Sanker så mye at det går på autolilot og jeg lester ikke menyene jeg klikker bort, men når de til snutt kommer opp en uvant poengsum så reageer jeg. Husker bare at jeg prøvde å se hvor raskt jeg kunne få ballen til å snurre da jeg fikk 250 poeng.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Hver 100 pokemon av samme type gir en 100xp bonus. Veldig random ting å plutselig gi bonus for i et spill som ikke engang gir en dritt for achievements. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...