Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Støvnett rundt hele pc`n?

Høres ikke ut som en veldig god ide, i første omgang vil nettet i seg selv hindre god luftgjennomstrømming(både inn og ut), og alt støvet den fanger vil bare gjøre det enda dårligere igjen.

 

Men, vanlige strømper er vel gjerne brukt til slikt, men blir kanskje litt stort rundt hele PC`n, men igjen, man får jo de ganske store også. Om du f.eks kjøper to og drar de på fra hver side slik at du ikke bruker bena men bare livet.

Lenke til kommentar

Ville satt maskinen inn i et lite skap e.l, brukt hullsag til å montere på vifter på skapet og satt filter på disse heller.

 

Og selv om du har filter så må du rengjøre alt (inni maskinen også) fordi filterene tar ikke alt. Det fine støver går gjennom ... Filteret bare hjelper litt. 1 gang i året er absolutt minimum IMO. Det kommer ann på hva slags rom det er snakk om - Er det er rom hvor det er folk til vanlig blir det mye støv. Står det i et kott helt alene blir det bedre.

Lenke til kommentar

:) Ja for oss så gjelder den regelen :p

 

Men som eksempel har vi en del operatørstasjoner på et kontrollrom. Her er mye mennesker hele døgnet, og de maskinene ser ikke UT etter noen mnd. Tross godt renhold (daglig vasking) så blir det enormt mye støv. Tror selv ikke DU skulle klart å bytte ut så mange maskiner så ofte :hm:

Endret av Kyrre S.
Lenke til kommentar

Det er vel snakk om et slags kott bak en kleshylle, så det blir støv fra klær. Det er ikke snakk om å surre kabinettet inn, men heller la det gå som en slags gardin rundt. Altså festet i vegg/tak rundt kabinettet.

 

Skal se hvor finmasket myggnetting er, det er ganske billig.

 

Ja klart vil støvsuge en gang i blandt inni kabinettet og gå over med klut. Men om 90% av jobben kan gjøres med et enkelt nett som henger over, så heller det.

 

Istedenfor å ha masse små individuelle filtere som sitter på kabinettet utenfor viftene, så blir det ett stort filter som omringer hele kabinettet. Mer effektivt da det dekker alt og mye enklere å håndtere (noen støvfiltere lar seg ikke engang demontere for rens).

Endret av Abigor
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...