Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Gammelt hus med rør som tetter seg


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Bor i et gammel hus som bruker samme avløpsrøret på både kjøkken vasken og vaskemaskinen som begge to naturligvis er på kjøkkenet (Det er ikke en oppvaskmaskin i huset).

 

Røra tetter seg over tid, og det er nok en blanding av både mat og det som kommer ut av vaskemaskinen (regner med det er noe tøyfiber osv i det?). 

 

Problemet er at røret tetter seg 4-5 meter ned fra sluket til vasken, sannsynligvis på et punkt der røret går fra vannrett til loddrett. Er det i det hele tatt verdt det å prøver mr muscle og lignende når det er så langt nede og på et slikt punkt (Tenkte å gjøre dette to ganger per måned)? Det skjer omtrent hver 4 måned uavhengig av hva som går ned vasken ( Har prøvd perioder der alt rengjøres med papir før jeg vasker det i vasken ) og det blir dyrt med rørleggere.

 

Noen som har noen tanker om dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

http://www.clasohlson.com/no/Stakefj%C3%A6r/40-6851

 

7,5 meter stakefjær.

 

Stak som en helt, når du får nedi hele fjæra drar du den opp og taper noe rundt enden så den blir tykkere. Deretter prøver du å få hele fjære nedi igjen.

 

Når du får dette til tar du den opp igjen og legger på mer tape så den blir enda tykkere, fortsett til tapekulen på enden er nesten like tyks som røret.

 

Virket for meg :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...