Gå til innhold

Kredittkort med "leiebilforsikring"


makila

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Skal en tur til USA i sommer og kommer til å leie bil i nærmere 3 uker. Har forstått at mange utleieselskaper har høye egenandeler ved en evt. skade, og tilbyr derfor ulike forsikringer mot veldig stive priser per dag.

 

Har hørt at det finnes kredittkort med slike forsikringer inkludert. Noen som har erfaring med det/oversikt over hvilke? Har 365privat fra før, men ser ikke ut som de har noen fordeler på akkurat dette.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bank Norwegian har et tilvalg:

https://www.banknorwegian.no/KundeService/forsikring/egenandelsforsikring-leiebil-cdw

 

Ellers kan det være at det dekkes av noen helårs reiseforsikringer. Vi har fellesavtale gjennom jobben, og der dekkes egenandeler opp til en definert beløp.

 

Er nok greit å sjekke vilkårene i detalj, dekning for kollisjonsskade er en ting, men steinsprut kan bli dyrt det også.

Lenke til kommentar

COOP MasterCard har bl.a. leiebilforsikring som tilvalg, tror jeg betaler 70 kr på år der.

 

Synes det mer leieforsikringer i USA har blitt litt enklere de siste årene, de fleste bilene leies nå ut med bra forsikringer og ingen eller lav egenandel ved skade. Men LES VILKÅRENE NØYE, her kan det være store forskjeller. Det som ofte ikke er inkludert er "road side assistance", dvs at du må betale for å få hjelp, eller få tauet inn bilen, dersom noe skjer. Denne forsikringen koster som regel lite. Sjekk også bensinavtalen: Er det full ut og full inn, eller full ut og tom inn der du belastes for en full tank når du henter bilen?

 

Tipset med å ta bilder/video av bilen er nyttig dersom man ikke har gode nok forsikringer. De siste gangene jeg har gjort dette, har jeg fått høre at med min forsikring holder det at jeg leverer bilen tilbake i bæreposer, de sjekker ikke noe hverken ut eller inn. Jeg har hatt motsatte opplevelser i Spania, der er det enkelte som tydeligvis kompenserer for lave priser med å ta høye egenandeler for småting, som gjerne var på bilen da du fikk den. Bilder der er helt nødvendig.

Lenke til kommentar

Sørg i alle fall for å være godt forsikret, det er lurt.

 

Selv har jeg opplevd at leiebilen ble påkjørt og da fikk seriøse skader som måtte utbedres.

Jeg var bra forsikret gjennom Avis, og ting ble ordnet svært enkelt for min del. Uten tilleggsforsikringen ville det kostet meg langt mer enn det forsikringen kostet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...