Gå til innhold

Xbox eller Ps2 ?


Somle_

Anbefalte innlegg

Hei,

 

tenkte jeg kasnkje skulle kjøpe xbox eller ps2 til dama mi til jul, så jeg lurer på hva som egentlig er kulest?

Har ikke noen spille konsoll selv, så har ikke så utrolig mye peiling..

 

Jeg ville valgt Xbox pga. det er så mye man kan gjøre med den, men tviler lissom på at hun bryr seg om det :)

 

Så hvilken konsoll finnes det mest spill til og sånt og hva blir dyrest (ink. spill)? Help please :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

XBox er generelt for litt mer hardcore gamere, PS2 er generelt litt enklere. (Merk at jeg sier generelt, for det fins selvfølgelig mange unntak.) Så det hele kommer vel an på hvor mye dama di har spilt før og hvor stor interesse hun har for det.

 

Ellers lurer jeg på hvem av dere som kommer til å bli sittende mest med den? Hvis det blir deg, kan du jo spekulere på om det er noe annet hun kanskje ønsker seg mere... ;)

Lenke til kommentar

jeg liker best ps2 av den grunn at jeg liker de spillene som er eksklusivt på ps2 bedre enn spillene som er eksklusivt på xbox.

 

Xbox har jo en over dobbelt så kraftig prosessor, og harddisk, så teknisk sett er xboxen best, og har flest muligheter, men likevel holder jeg en knapp på ps2

Lenke til kommentar

En knapp på ps2 jeg også. enklere konsoll, lettere kontroller, bedre og holde i, mer oversiktlig, større utvalg av spill etc.

 

xbox er mer avansert, selvfølgelig bedre specs, bedre grafikk, bla bla bla.

 

ps2 og xbox har dvd . er dette også en av grunnene til at du vil ha en så går du for ps2, fordi da kan du se dvd med en gang , mens på xbox på du kjøpe en xtra dvd kontoller for å få dvd spilleren til og funke. (du kan også kjøpe en dvd kontroller til ps2 for å spole fortere, velge scener fortere osv osv. men den er ikke nødvendig for å se på dvd, så ps2 blir billigere sånn sett)

 

ps2 har finere design for stuen , eller soverom eller hvor enn du vil ha den.

 

Silver ps2n ville jeg gått for

Lenke til kommentar

Jeg syns du ikke burde luke vekk Gamecube, den er billig, mange gode spill, og den er liten og søt og kan lett stues inn i hyller o.l., og damer elsker det.

:nice:

 

Hvis valget står mellom X-Box og PS2, ville jeg gått for X-box. Jeg har selv den sorte boksen, og jeg er storfornøyd med den. (du får sikkert et stort + i boka hvis du fåt tak i special edition) :yes:

Lenke til kommentar

Definitivt Xbox. Som du nevner har den helt ENORME muligheter. Bruker den til all-muligslags ting selv og jeg vet at jeg ikke engang utnytter halvparten av det som er mulig.

 

Men du bør også ta en titt på hvilke spill som finnes før du bestemmer deg. Selv gadd jeg ikke det. Jeg visste om 3 spill som i det hele tatt FANTES til Xbox, leste om alle mulighetene og kjøpte den. Angrer ikke det grann, men det kan det jo være du gjør.

 

Både Xbox og PS2 har mange sykt bra spill, men det er kun Xbox som har alle mulighetene :woot:

Lenke til kommentar
argumentet med at man må kjøpe dvd-kit til xbox faller litt i fisk da det koster akkurat like mye som et minnekort, som man må kjøpe til ps2...

Pluss at fyren skal ha chip. Trenger ikke DVD-kit da med mindre man skal ha fjernkontroll. Noe som egentlig ikke er nødvendig da håndkontrolleren er mer enn god nok :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...