Gå til innhold

Må man ta alt av obligatorisk på nytt?


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Er en kar som nærmer seg 30årene som har klart seg fint med det kollektive systemet siste årene som har passert.

 

I 2011 prøvde jeg å skaffe førerkortet, der jeg hadde over 20timer med kjørelærer og alt av obligatorisk ble gjennomført. Når det bare var oppkjøringen som gjenstod, ble jeg rammet av en langtidssjukdom over flere å, som gjorde at jeg ikke kunne gjennomføre det..

 

Så spørsmålet mitt er igrunn om det er noe håp for at det obligatoriske jeg gjennomførte for 5år siden forsatt kan gjelde slik at man slipper og betale i dyre dommer. Kommer til å bruke den samme skolen som jeg brukte i 2011 mest sannsynlig.

 

Er det noen med en formeining om hva jeg kan forvente? :)

Endret av harryman123
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

https://www.tryggtrafikk.no/tema/bil-og-forerkort/veien-til-forerkort/

 

Tror det ordner seg. For meg var det dyreste kjøretimene da jeg ikke hadde noen som gadd/ orket å øvelseskjøre med meg. Seriøst, de gadd ikke og valgte heller å betale for en drøss av ekstra kjøretimer :wallbash:

 

Så sant du kan teorien og er relativt trygg på veien så er det ikke mye du trenger, blir ikke så dyrt. Ring/ dra til trafikkskolen, de kan hjelpe deg mye bedre og hvis du snakker med kjørelæreren du hadde i 2011 så kan nok h*n gi deg et relativt presist overslag på hvor mye du må ut med.

Lenke til kommentar

Takker for tilbakemeldinger! Ville bare høre om jeg ikke var helt ute og kjørte med tanken på at jeg tok det obligatoriske for 5år siden ;) Teorien var jeg ganske sikker på at jeg måtte ta opp igjen. Har heldigvis en samboer som ikke er så gira på kjøring, så det ender som regel opp med at det er jeg som må øvelseskjøre når bilen skal brukes.

 

@ JTK2, ja det hadde vært kjekt om du hadde fått mulighet til å sjekke det. Får ikke tatt turen innom kjøreskolen før på Torsdag. Kysser fingrene for at du kommer med en positiv tilbakemelding :)

Endret av harryman123
  • Liker 1
Lenke til kommentar

All gjennomført obligatorisk opplæring som er gjennomført etter gjeldande læreplan er godkjent.

 

Den siste læreplanen kom i 2005/2006.

 

Pm meg ditt fulle navn, så kan eg sjekke at det er registrert på deg hos Statens Vegvesen, om du vil. Er ikkje dette registrert men du har gjennomført det, då må du kontakte læraren/skulen du brukte, slik at dei registrerer dette inn til Statens Vegvesen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...