Gå til innhold

Nye vegprosjekter begeistrer og skuffer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-245639

Så da kan vi stole på at Arbeiderpartiet og Eirik Sivertsen vil sørge for enda høyere tempo i veibyggingen og enda bedre standard på veiene? Godt å vite at Arbeiderpartiet kommer til å gjøre ting enda bedre enn hva Solvik-Olsen får til.

Lenke til kommentar

Dette er jo bare et spill for galleriet. Nye veier startet 1.1.2016 og har allerede alt klart for en anbudsrunde. Forarbeidet har allerede blitt gjort hos Statens vegvesen, og nå skal liksom Nye veier framstå som raskt og effektivt. Hadde man endret finansieringen av Statens vegvesen i stedet for å opprette Nye veier A/S så hadde det samme blitt oppnådd. Hvorfor gjør de ikke det? Jeg tror det er begynnelsen på en privatisering av hele veisektoren. Det er dårlig av NAF å så ukritisk uten klarsyn gå på limpinnen.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Dem klager alttid på det de andre planlegger, men de hadde jo selv muligheten til å gjøre hva de ville i mange herrens år.

 

Planlegge er nettopp det Arbeiderpartiet her har gjort. Alle strekningene som nå skal bygges av Nye Veier, er strekninger som er ferdig utredet, og ligger inne til kommunegodkjenning, eller er ferdig godkjent. Planarbeidet med samtlige strekninger ble startet av den Rød-Grønne regjeringens andre periode.

Dessverre har et par av strekingene fått utsatt oppstartsdato fordi de skulle legges inn under dette nye selskapet.

 

Personlig støtter jeg oppunder Solvik-Olsens forslag om å opprette et veiselskap, men dette burde vært gjort slik at det bare tok for seg nye strekninger, som ikke var byggeklare.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...