Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Bad med en jente ut - ble bedt om å vente pga. en annen jente


Anbefalte innlegg

Bad ut en jente jeg liker veldig godt for ikke så lenge siden. Ble da fortalt at vennen til jenta jeg bad ut liker meg. Hun var veldig usikker på om det var greit i forhold til vennen å gå ut uten å snakke med henne først. Det er både rett og rimelig.

 

Problemet er at jeg ikke har gjort eller sagt noe som helst for å få denne andre jenta til å like meg, og det plager meg litt. Det er null problem å vente det ut, men jeg lurer veldig på hva utfallet blir.

 

Noen som har noen kommentarer å komme med/liknende erfaringer?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hun jenta har jo ikke gjort noe for at du skal like henne heller. Får håpe at venninnen synes det er greit at du og hun drar på date, men det er jo ikke alle som setter gutter foran venner. Så utfallet er jo litt usikkert. Jeg hadde nok valgt venninnen min over en fyr om vi ikke hadde hatt noe fortid. For det er vanskelig å få gode venner for livet, men enkelt å få en kjæreste. 

 

Så det spørs kanskje på hvor gode venner de er og om hun liker deg godt nok. Jeg synes det er positivt at hun skulle snakke med henne da. Hadde hun ikke likt deg hadde hun sikkert bare takket nei med en gang. 

Endret av Sofia093
Lenke til kommentar

Dette har ingenting med deg å gjøre.

 

Hvis hun jenta du liker ikke vil date deg av respekt for sin veninne så er det helt OK. Da må du bare svelge den kamelen. Men dette betyr jo ikke at du vil date denne andre jenten. Dermed burde hun (altså hun som liker deg - ikke hun du vil date) ha forståelse for dette og ikke stå i mellom deg og denne jenta du vil date.

 

Ble kanskje forvirrende :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...