Gå til innhold

Erfaring med Crossfire?


MadRos

Anbefalte innlegg

Hei

 

Er det noen her som har erfaring med crossfire og de nyeste driverne? Hvordan er det å ha et crossfire system?

 

Vurder å bygge et crossfire system. Men er litt usikker mtp div problemer,ustabilitet osv med crossfire. Eller bare lurer på om jeg skal la være å investere i større PSU og enda et skjermkort..

Endret av MadRos
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sånn sett er Nvidia's SLI et mye lettere system. 
Har prøvd å lekt meg litt rundt i den nye driver-programvaren til AMD, og skal ærlig innrømme at det var meget rotete oppsatt, og kronglete å navigere seg gjennom innstillingene. 
CrossfireX i seg selv har i likhet med SLI både fordeler og ulemper, men har tradisjonelt sett vært mer plaget med micro-stuttering enn SLI.
Ellers så vil man i et dobbel-GPU setup merke mer til screen-tearing. Så det å ha på V-Sync kan anbefales i det tilfellet. Vet ikke om AMD har fått til et adaptivt system slik som Nvidia har (Adaptive V-Sync)

Dette er noe man normalt sett ikke merker så mye til uansett. 

Lenke til kommentar

 

Vet ikke om AMD har fått til et adaptivt system slik som Nvidia har (Adaptive V-Sync)

AMD utviklet FreeSync som et svar til NVidias G-Sync,

men kan foreløpig kun brukes med DisplayPort.

 

 

Nvidia har adaptive Vsync (software) og G-sync (hardware) G-Sync krever at monitor har G-Sync hardware bygget inn.

 

AMD tror jeg har noe som heter Dynamic vsync (software) og Freesync. Freesync krever monitor som er kompatibel. (Displayport med Freesync)

Lenke til kommentar

Jeg har 2 stk HD 7970 3GB GHz edition, og har hatt mye problemer med å få Crossfire til å virke som det skal. Har egentlig ikke brydd meg om det, og bare spilt med det sånn det har vært. Men etter noen oppdateringer av drivere osv, så fungerte det plutselig å skru på Crossfire uten at det ene skjermkortet skrudde seg av (i GPU-z sto det at kort nr. 2 kjørte på 1x båndbredde, mens det andre kjørte på x4 eller x8..d)

Mulig det er hovedkortet mitt som ikke støtter det fult. Merket ikke så stor forskjell på å bruke 1 eller 2 kort i Battlefield 4..

Jeg kjøpte Corsair AX1200i for denne oppgraderingen, men hadde jeg heller valgt å å gå for et mer kraftig kort (GTX Titan på den tiden) så kunne jeg klart meg med 900W PSU.. Ville sjekket hvordan kortene du vurderer å kjøpe fungerer i Crossfire / SLi.

Lenke til kommentar

Har ikke testet CFX på den nyeste driveren, men for en stund siden hadde jeg 2 stk 280X og må si at jeg var godt fornøyd. Hadde egentlig ingen problemer (som jeg kunne legge merke til) med CFX bortsett fra veldig mye varme fra det øverste kortet, så mye varme at jeg måtte droppe det ene kortet. Bortsett fra dette var jeg godt fornøyd. 

Endret av 007_
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...