Gå til innhold

Steam opplevde sikkerhetstrøbbel i julen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Når brukere får tilgang til andre brukeres data på denne måten så er det noe fundamentalt galt med sikkerhetssystemet. Pisk til Valve, her har de noe å rydde opp i.
 

Julen er over for denne gang, og det var ikke alle som hadde en smertefri høytidsfeiring, heller ikke i teknologiverdenen.

Er julen over nå som romjulen akkurat skal begynne? Vel, jeg kan nå forstå at dere er lei julefeiringen med julekalender i hele advent...

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Ser for meg at noen kommer til å misbruke dette til å prøve å saksøke Valve.

 

1. Det er ikke noe misbruk hvis man saksøker for en så alvorlig feil. Det sinnsyke rettssystemet i USA med milliardbøter hvis naboen har prompet i postkassa er dog ganske teit og kan vel regnes som misbruk :p

 

2. Brukeravtalene man godtar er ganske så vanntette, skal mye til for at noen klarer å vinne over Valve i en eventuell rettssak.

Lenke til kommentar

Nå er det de siste fire sifrene som er de mest sensitive i kortnummer, de første kan gjettes basert på korttype og bank.

 

Det er uansett tullete at slikt ikke lagres kryptert per bruker.

 

Har på følelsen at du fremstiller de første 12 sifrene i kortnummeret som overdrevent enkelt å gjenskape. Blir vel også feil å kunne gjette det. Enten vet man og sitter med riktige algoritmer, eller så gjør man ikke det. Nytter ikke å begynne med gjetting med de utallige kombinasjonene som finnes.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...