Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

"Trygge" ulovlige slankepiller


AnonymDiskusjon

Anbefalte innlegg

Heisann!
Tenkte dette var rette forumet å spørre på.
For mange mange år siden gikk jeg på noen slankepiller som het hyperdrive venom eller noe sånt. Gikk ned mye i vekt med minimal mosjon. Sluttet på disse da jeg var fornøyd med vekten.

Nå den dag i dag er jeg kronisk syk, og trening for meg er uaktuelt. Dere kan da tenke dere at kiloene har trengt seg på..
Veier nå 92 kg, og er 167 høy.
Kunne gjerne tenkt meg å begynt på noe lignende som hyperdrive igjen, men hvilepulsen min ligger på rundt 100 og det er kanskje ikke så lurt å ta sånne piller da? Med tanke på at de øker pulsen?

Håper det er noen her inne på forumet som kunne hjelpt meg med litt info, anbefalinger osv.



Anonymous poster hash: cdc15...efe
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er kanskje ikke det beste valget om du er kronisk syk. Det er både sentralstimulerende stoffer i produktet i tillegg til ting som virker dempende på sult. Det er også ting som demper stress og øker stoffskiftet og næringsopptak. Du burde heller finne en form for trening som funker for deg om så det er å løfte en kasserolle over hodet 3 ganger pr. dag eller lignende i starten. Dette i tillegg til en god diett vil ha mye av samme effekten for deg på en mye sunnere måte. 

Lenke til kommentar

Jeg ville faktisk forklart situasjonen din til legen din først og se om han kan hjelpe deg. Det fins som Vidor sier mange muligheter som demping av sult, og andre litt mer drastiske. Du må også tenke på at ingen av disse tingene vil ha ønsket effekt uten et ordentlig kosthold. Piller som Venom hyperdrive ville jeg ikke gått for i din situasjon siden de inneholder mange forskjellige stoffer som vil øke blodtrykket ditt osv, men heller gå for stoffer som er mer spesifikke og kontrollerbare. Men legen først.

Lenke til kommentar

Dette er en problemstilling du bør ta opp med din fastlege. Selv vil jeg fraråde deg om å bruke "slankepiller", eller tilsvarende. Man skal være forsiktig med å bruke slankemidler. Resultatet er, i de fleste tilfeller, kun midlertidige. Veldig mange opplever også vektøkning over utgangspunktvekt, etter de har brukt slankemidler.

 

Ofte kan omlegging av kosthold hjelpe mye. Man kan spise godt, selvom man omlegger kostholdet. Det kan være greit å legge om litt og litt, for å slippe en brå forandring. Om du føler du spiser mye er det enkle grep du kan gjøre. Drikk et glass vann før du spiser, slik at magesekken er noe fullere. Du bør også bruke god tid på å spise maten. Ta gjerne noen minutters pause mellom hver porsjon.

 

Du skriver ikke noe om alder, eller informasjon om sykdommen din. Men om du får medisiner av noe slag, kan du lese pakningsvedlegget (eller bruke www.felleskatalogen.no), og sjekke om vektøkning er en bivirkning. Dette kan du ta opp med legen din, for å finne et tilsvarende preparat.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...