Gå til innhold

Hjelp! Vil finne modellbil (ikke rc)


Joachim R

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg trenger hjelp til å finne en porche 911 977 2005-2009ish modell, helst skala 1:18 men mindre er ok det også. IKKE GT3 versjon ellernoe sånt.

 

Vet dere om noen gode nettsjapper eller steder jeg får tak i nettopp denne bilen?

 

Det hadde varmet et porche-hjerte. Liker nettopp denne modellen godt. Se bilde, grå bil. På denne linken (klarer ikke laste opp bilde)

 

http://www.tuningmag.net/?name=porsche-997-turbo-tuning-speedart

 

God jul!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei,hvis du er en Porsche entusiast da ville jeg anbefalt AUTOart modellene,da de er av meget høy kvalitet og har meget fine detaljer.NOen modeller er utsolgt mens andre er er ikke på lager,du kan enten sende dem mail og spørre når dem får flere,eller du kan gå på eBay og søke etter Autoart modeller,vanligvis er det lettere å finne den der enn på offisielt side.

Her er link til offisielt Autoart side

http://www.aa-collection.com/product.web.ViewProducts.do?field0=pd.brandId&key0=38&orderBy=ps.rank,pd.productCode,pb.brandNameEn&sortDirectionStr=1,1&st=make.title&localeId=en

 

Og her er link til en jeg fant på Ebay,dessverre så finnes det ikke "plain" 911(997),derimot en 996 finnes det som en vanlig modell og ikke GT.Det er en 996 som jeg fant på eBay.

http://www.ebay.com/itm/PORSCHE-996-911-TURBO-GREY-1-18-AUTOART-OVP-/201485162650?hash=item2ee973989a:g:XyMAAOSwgQ9VwzAH

 

Nå vet jeg ikke hva du har tenkt å gi for en sånn modell,men det blir vanskelig å finne noe brukbart under 2000 kroner.

 

En annen alternativ kan være Bburago modeller,disse er en god del billigere enn Autoart sine men kvaliteten er lavere også.Nå vet jeg ikke om dem har en slik Porsche som du vil ha.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...