Gå til innhold

Kraken G10, 780Ti Ref og Corsair H75 - Kjøleribber til VRAM?


Anbefalte innlegg

Hei, 

 

ønsker å bytte referansekjøleren på mitt 780Ti da jeg er forferdelig lei susingen fra vifta. Er ikke særlig plaget med temperaturen(da jeg ikke spiller særlig mye), men er i all hovedsak støy. Denne komboen gjør at jeg kan kjøre relativt støysvake vifter fra Noctua, som isåfall bør holde maskinen lydstille under vanlige arbeidsoppgaver. 

 

Pakken havner på ca 1750,- fra Komplett - om det blir lydstille er det verdt det. Har dog spørsmål rettet mot VRAM på kortet, hvor kan man få kjøpt kjøleribber som kan klistres på kortet? Hvor kan jeg finne ut om hvor høye disse ribbene kan være? 

 

Takker for innspill. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om du ønsker å kontrollere viftene, så er MSI afterburner fint, der kan du sette en dynamisk range som lar viftene surre på lav RPM og gjør det ganske stille under ikke spill last. Som et tips. 

 

Ellers ville jeg si at det det er kanskje like greit å selge kortet ditt, og kjøpe et GTX 970, der skrur viftene seg av ved greie temps og er ganske støysvake ellers. 

Lenke til kommentar

Hm, kanskje ikke så dumt. Angrer på at jeg kjøpte med referansekjøler, men husker jeg var rimelig utålmodig på tidspunktet. Ser 970 har hakket lavere resultater, men det gjør ingenting. Er dog et herk å selge ting, spesielt pc komponenter. Er 2500,- usannsynlig for et brukt 780ti? 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...