Gå til innhold

kjøpe ibook?


Aslevik

Anbefalte innlegg

heihei.

 

Har store planer om å kjøpe meg en laptop. Har seriøst lyst på en ibook. Det jeg lurer på er om noen kan hjelpe meg å sette fingeren på hva jeg vil savne (eller ikke) sett i sammenheng med en pcbærbar. (har alltid vært pcbruker) Vil høre noen synspunkter rett og slett. :-)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mener du hardware eller software messig? iBooken kan du jo få med bluetooth og trådlöst netverk så jeg tviler på at du kommer til å savne noe som helst.

 

Når det gjelder software så er vel tilgangen på spill det störste minus.

 

Hadde värt greit å vite hva du skal bruke maskinen til for å komme frem til noe konkret. Er du stor fan av msn messenger så funker dette programmet desverre ikke like bra på Mac.

Endret av MCDr
Lenke til kommentar

skal du ha en liten maskin som tåler en støyt og i tillegg er lett å ta med gå for en ibook. Går i tillegg bruken ut på skrive notater i forelesninger, lange dager på batteri, mye reising osv blir du nok veldig fornøyd med en mac.

 

Skal du ha en bærbar for å kunne spille bør du nok velge pc. De fleste store spill titlene er tilgjengelig på mac plattform, men de kommer ofte litt etter pc versjonene.

 

Men de nye powerbookene har ati 9200 så det er ikke maskinvaren det står på.

 

og skal du ha en bærbar pc med godt skjermkort og god batteritid må du nesten opp i prisen til powerbook uansett.

 

valgets kvaler...

Lenke til kommentar

Savner ikke Windows i det hele tatt jeg. Ikke spiller jeg så alt for mye heller, men de titlene jeg har lyst til å spille er allikevel portet, så for meg er ikke spill noe minus heller. Office-pakken for mac er _utrolig_ treg! Har brukt den litt i det siste, og den ruler ikke akkurat. MSN messenger funker helt ok, så det var noen som klaget på den, men nå er ikke akkurat jeg en power user når det kommer til msn messenger ...

 

Ut fra mine erfaringer med Powerbook, vil jeg anta iBooken funker temmelig bra. Jeg ville gått for den!

 

Lykke til med maskinkjøp!

Lenke til kommentar

Jeg var også en PC bruker. Men forelsket meg i en powerbook og kjøpte en.. Har ikke angret i et eneste sekund. Det er en knall maskin som alltid fungerer. Jeg syntes ikke office sin pakke er treg. Alt fungerer kjempe flott. Hvis du går over fra pc slik som jeg gjorde, så er alt litt vanskelig de første dagene mens etter de første dagene fungerer alt så MYE bedre.

Alt er så enkelt å lett. Du kommer ikke til å angre på det kjøpet. Hadde jeg kunne valgt om igjen hadde jeg ikke gjort noe anderledes for å si det slik.

 

Skal du ha en laptopp gå for ibooken eller en powerbook. Du kommer ikke til å angre.

Lenke til kommentar

takk for svar!

 

jeg skal vel ikke spille så voldsomt mye. kun warcraft og starcraft regner jeg med :) og de er jo tilgjengelige for mac. 9200 skjermkortet holder helt sikkert, selv om et 9600 hadde vært "kulere".

Jeg synes faktisk ibook er vel så pen som powerbook. men kunne tenkt meg en superdrive da. vi får se. (blir nok for dyrt)

 

Bruker msn messenger relativt mye, men så lenge det går an å ta imot og sende beskjeder er jeg fornøyd.

Det jeg lurer mest på nå er om 12" blir for lite.

Lenke til kommentar
Jeg har en 15" og kameraten min har en 12" ibook. Jeg mener 12" er greit nok mens skal du se lenge på skjermen eller gjøre noe bilde redigering er det håpløst med 12". Jeg ville gått for en 14" ibook hvis jeg var deg.Siden du skal spille noe..

Er uenig der, 12" er ypperlig den.

Har selv hatt en 12" pb, og den var veldig liten og lett, samtidig som den var helt fin å bruke med tanke på skjermstørrelsen.

Dessuten går det ann å koble den opp til ekstern skjerm.

 

Og ikke minst, 12" og 14" ibook'ene har samme oppløsning, så 12" vil ha et klarere bilde.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...