Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anklager meg selv fordi at han dumpet meg, og fordi jeg har det vondt med det


Anbefalte innlegg

Jeg ble dumpet av min eks. Og han la all skylden på meg for bruddet. Jeg sliter veldig med det. 

Han sier at jeg er en dramaqueen fordi jeg forsøkte å ta opp med han at han hadde for tett kontakt med en annen kvinne. 

 

Han sa alltid at tiden med meg var fin. Men nå snakker han om meg som om jeg er helt grusom, og vil ikke vite av meg igjen. Samtidig så synes han at det er merkelig at jeg blir såret. 

 

Hva synes dere om det å anklage noen man dumper for å være skyld i det, og så bare stikke uten å prate mer? Da kan man jo ikke ha sjans til å forsøke å rette opp i det. Men han må få ta sitt valg. Men er det forståelig at det gjør vondt for meg? Hva tenker dere menn og kvinner her inne om det? 



Anonymous poster hash: a62cd...388
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Høres ut som du ikke forteller hele historien. Men om du la deg opp i at han hadde for "tett" kontakt med en annen kvinne )hva nå det betyr) så forstår eg at han ble lei, hvertfall om det ikke var noe å være "redd" for mtp kontakten han hadde med denne kvinnen.

 

Han var mye hjemme hos en tidligere kjæreste av seg. Han gikk også ut å spiste med henne alene, og tilbragte en del tid med henne. Det var det jeg slet med. Jeg forsøkte å spørre om denne venninnen, men da ble han sint, bare fordi jeg spurte om han skulle møte henne. Da sa han: ja han skal møte henne, men ble sint på meg fordi jeg spør om det. 

 

Anonymous poster hash: a62cd...388

Lenke til kommentar

 

Jeg føler med deg. Jeg ble selv nylig dumpet av en slik mann, men han hadde mange andre negative sider også. Nå har jeg kjærlighetssorg, men det er nok best på lang sikt. Jeg gleder meg til sorgen går bort og jeg kan føle meg fri. Og ikke minst finne meg en ny fyr som er mye snillere :)

 

Anonymous poster hash: bb0c0...a6a

 

Ja, da er du i samme situasjon som meg. Jeg har kjærlighetssorg, og har det ikke lett. Jeg mistenker at han har en ny dame, og at derfor så er jeg dumpet. 

Det er veldig vondt når all kontakt er brutt. Tomheten er der, og sorgen er der. Kunne ønske at han savnet meg, men jeg tror ikke at han gjør det. Tror det er kun meg som savner han. 

Han anklaget meg for å ha skyld i det, men jeg tror faktisk at det er andre årsaker som gjør at han går. 

 

Anonymous poster hash: a62cd...388

Lenke til kommentar

Når noen sier "Det er ikke deg men meg" ved brudd er det som oftest en løyn for å spare den andre partens følelser, høres ut som eksen din var mer ærlig i sin avslutning. Man har jo også enkelt for å overse endel negative ting med den man har ett forhold til, så naturligvis når forholdet er over trenger man ikke overse disse tingene mer og naturligvis blir omtalen da mer negativ.

 

Er vel heller tvilsomt at det du skriver er hele historien, brudd har ofte lengre røtter enn bare en eller to enkelthendelser.

Lenke til kommentar

høres ut som en fyr som lekte med deg og brukte deg for selskap. Ingen behandler noen man er oppriktig glad i og har oppriktige ambisjoner med slik han behandlet deg både før og etter bruddet. Tro meg, han hadde aldri noen seriøse planer med deg og han legger bare skylda på deg fordi han vet du tar skylda og han slipper billig unna..... glem han for alltid.

 

IKKE dvel i grunnen til at han dumpet deg, grunnen spiller INGEN rolle.... du kan ALDRI forandre på det og om han mistet følelsene for deg, fant noen andre eller hva som helst annet, så spiller det INGEN rolle og du skal ALDRI lure på hvorfor. Glem det, glem han, ta deg sammen og finn noen som vil ha deg. Han vil ikke ha deg, bottom line! 

Endret av Henrik2k
Lenke til kommentar

Synes enkelte svar her inne er ganske frekke.. som at "han vil ikke ha deg".. er det vits å strø salt i såret liksom? For enkelte er det å dvele noe man ikke kan noe for dessverre.. og man lurer på hvorfor av ren natur! Det spiller ingen rolle for enkelte, og nei..det gjør stort sett ikke det.. men for noen er det vanskelig når man ikke forstår, det er vanskelig når sånne ting skjer og man ikke får en verdig avslutning! Hadde man ikke dvelt, hadde ikke kjærlighetssorg eksistert tenker nå jeg. 

 

Kjære trådstarter, jeg føler med deg av hele mitt hjerte og jeg kan love deg at du gjorde ikke noe galt her! Han burde ikke blitt sur når du spurte om det du gjorde hvis han var oppriktig glad i deg.. han er for å si det rett ut et egoistisk drittsekk av et svin som ville slippe billig unna, noe som resulterte i at han såret deg! Det gjør fryktelig vondt, tro meg..jeg vet.. men stol på at han ikke fortjener deg overhodet! Han kan ta seg en bolle :) Gjør hva du føler for, grin, le, vær forbannet, skrik .. hva som helst! Jeg håper det ordner seg og en dag finner du en som fortjener deg og som ikke har øye for noen andre enn deg! Klem 

Endret av Imis
Lenke til kommentar

Synes enkelte svar her inne er ganske frekke.. som at "han vil ikke ha deg".. er det vits å strø salt i såret liksom? (...)

Nei, det er like poengløst å strø salt i såret som å ukritisk gi falskt håp.

 

Ingen av oss kjenner trådstarters situasjon godt nok, men ut i fra det vi har lest er det mange ting vi ikke kan utelukke.

 

Så da kommer det ofte ned til hver enkelte brukers fokus hvordan man best kan hjelpe. For noen personer kan "han vil ikke ha deg" være akkurat hva de trenger å høre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...