Gå til innhold

Kjøpe NES


Skalkesjul

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er PAL (Europa) og NTSC (Amerika), bildestandaren,  er ikke store forskjellen der. Det er regionsperre, les her for å fjerne https://www.ifixit.com/Guide/Disable+Nintendo+Entertainment+System+Lockout+Chip/15677 hvis det stemmer, har ikke testet selv.

 

Det er masse butikker, Google it ;) Denne virker seriøs http://retrospelbutiken.se/store/main.php

 

De er desverre vanskelig å få tak i og det er blitt samlerobjekter så NES er kostbart blitt. Du har heller ingen garanti for at konsollen funker hvis du ikke kjøper fra en seriøs aktør. Det lå noen på Finn.no sist jeg tenkte å kjøpe en.

 

Det finnes uekte konsoller (nyproduserte) du kan spille NES-spill på som er billigere enn en ekte NES konsoll http://www.teknikmagasinet.no/produkter/data-o-tv-spill/konsoll/konsoller/retro-bit-super-retro-trio

 

Du må antagelig regne med å koste på noen kroner for adaptere også hvis du ikke har de gamle koblingene på skjermen hjemme.

Endret av Belphegor
Lenke til kommentar

Det største problemet er å koble den til en HDTV, faktisk. NES har ingen rød/blå/hvit kabel, bare en antenneplugg. Så du må ha en form for converter for å få frem noe bilde i det hele tatt.

 

Pluss at disse boksene er over 30 år gamle nå, og går veldig fort i stykker.

Kjøp heller en av de nye "klonene", som Analogue NT eller Retron 5. Blir vel omtrent det samme prisen, men du får en splitter ny konsoll som også har HD-utganger, i tillegg til å spille alle spill uten regionsperre. Pluss at de tar japanske famicom-spill også. De har også plugger for orginalkontrollere. Med Retron5 får du i tillegg SNES og Megadrive porter også.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...