Gå til innhold

Nytt kjølesystem


iron_knuckle

Anbefalte innlegg

Det iriterer meg grenseløst at jeg ikke får min cpu p4 2,6c over 3,3ghz (255 fsb). Siden jeg har kjøpt så dyrt minne ocz pc4000 gold vet jeg det går mer men skal jeg investere i vannkjøling eller kanskje en vapochill. Da slår man jo to fluer i en smek. extremt bra kjøling og nesten ingen støy.

 

Jeg bare må skvise ut de siste mhz av prosesoren og minne.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg regner med at det er kompresoren som bråker. Da fikk jeg plutselig en ide. Jeg bygger på en kasse på toppen av kabinette mitt og lyd isolerer den litt. Eller bråkker den helt forjævlig u-utholdelig. Siden jeg ikke har noen erfaring med vapo så ønsker jeg synspungter ifra noen andre som har testet det.

 

Det har jo vært fett med 30- på prosesoren og 4000 for vapon er jo ikke så ile

Lenke til kommentar

Sant Arctic. Er ufattelig mange som tar feil og tror evap. temp er den samme som CPU temp. Men en Vapo XE tror jeg skal klare ganske lave temps :D

 

Det er ikke noe problem å lyddempe, du kan skifte viftene og evt. sette vapon i en ekstern treboks dekt med egg-kartong , dette har jeg gjort og lyden er ikke værre enn andre systemer nå, det du må passe på er skikkelig utluftning og en ekstra vifte som blåser direkte på kompressor. Men ikke bli nervøs om kompressoren blir ekstremt varm, 50 grader er normalt. 25 grader er ikke normalt. Skal skrive litt om vapochill på vår FAQ, så ta en titt der etter et par dager (se link i signatur) :D

Lenke til kommentar

Kjører min VapoXE med orginale vifter på 75%, å det bråker ganske mye syns jeg, men har ikke testet å bytte ut med andre vifter ennå så kan igrunn bare skylde på meg selv. Kompressorern bråker ikke noe spesielt. Prøvde å sette ned viftehastigheter til 50 og 60% men da gikk kompressoren konstant opp i 3200 ved ca 18-19C i rommet, så må kjøre de litt høyt.

 

Mht. temp, så har jeg satt den til å holde -15 i evap, temp på hk ligger på ca 20 C, den ligger da klemt ned til hk under den hvite guffa og den "matta" som ligger mitt i socket'n. Den tempen steig uansett 10C etter oppgradering av bios, så den stoler jeg ikke på. Aner ikke hva som er den egentlige tempen på cpu'n.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...