Gå til innhold

dvd kopi


HP_

Anbefalte innlegg

skulle ta en sikkerthets kopi av en ny dvd film eg har kjøpt i sted og alt gikk greit.. helt til eg skulle spille den i dvd spilleren (dvdr880..) den står og "reader" lenge, og så kommer det opp no disc. når eg setter den i pcen så funker det helt fint... bruker smartbuy sine dvd+r 4.7 GB 1-2.4x

 

noen som vet grunnen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Regner nok med at din stasjonære dvd spiller ikke takler brente dvd'er - det er ca 20% av dem som ikke gjør det. Kan også være at dvd spilleren din er ekstra følsom ovenfor media - prøv med et annet merke på dvd platen.Jeg har også en dvd spiller som ikke leser platene mine, og min første tanke var da at noe var galt- ga platene til en kompis, og fikk tilbakemelding om at hans spiller leste begge platene , både r og rw. Så du skal ikke se bort i fra at du kanskje må investere i ny spiller.

Lenke til kommentar

Nero har en bug, litt avhengig av hvilken versjon du bruker. Den gjør noe med filsystemet, som gjør at du får dvder av typen 'non-compliant', altså plater som ikke vil avspilles i alle spillere.

 

Jeg endte opp med et par tre ølbrikker før jeg fant ut det, jeg også. Nå bruker jeg DVD Decrypter til å brenne dvd-video, og jeg har ennå *bank i bordet* ikke laget en 'non-compliant' dvd med det.

http://www.dvddecrypter.com

 

Hvis du har VIDEO_TS og AUDIO_TS mapper, dvs. 'løse' filer, kan du kompilere et image med ImgTool.

http://www.coujo.de/download/Classic_0.90B8.zip

 

Fint som f.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...