Gå til innhold

[Løst] Tråden for opptak til Politihøgskolen 2016


Helflat

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

fikk telefon

Dem sa de fikk feilmeldinger på min bruker når dem prøvde og endre ting. Virker som dem har tekniske problemer

Skal ikke avfeie dette, men syns det høres meeeget rart ut. Samordna hadde 132 021 søkere i år. Visst samordna skulle brukt to minutter på å ringe folk å si om de kom inn eller ikke så ville det tatt 4400 timer å ringe alle. Og hadde samordna hatt 10 mann som ringte 8 timer dagen så ville det tatt 55 dager å ringe alle. Så da tror jeg faktisk de heller venter noen timer til systemene funker :p 

Lenke til kommentar

Er det noen som har fått avlsag på personlig egnethet og skal klage? Følte at intervjuet gikk kjempe bra, men jeg fikk avlsag på:

 

Samhandling kunne ha:

kommunisert på en tydeligere og/eller mer forståelig måte

 

Handlekraft kunne ha:

vist mer initiativ

 

Jeg skal ringe 22. juli og få en mer utdypende forklaring. Jeg lurte på om noen her hadde noen tips om hvordan jeg bør gå frem for å klage, tror dere det kan hjelpe å ha med referanse fra arbeidsgiver og sånt, eller tror dere det ikke har så mye å si og at jeg heller burde fokusere på hvordan intervjuet var? 

Har utrolig lyst til å komme inn, og føles veldig kjipt og måtte vente ett år :/

 

Vet om flere som har klaget og fått studieplass etter å ha klaget på vedtaket. Det som jeg tror er viktig, er at du selv setter deg ned og bruker litt tid på å skrive et ordentlig klagebrev.  Vet ikke hvordan opptaksnemnda opererer med tanke på klager, men tror ikke det skader saken din å gi referanser som kan gi nemnda et bedre inntrykk av hvordan du er som person. 

 

Ut fra de punktene du listet, virker det egentlig mer som om det er gruppeoppgaven de mener du ikke har nådd opp på, og ikke selve intervjuet. 

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...