Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg har oppgradert pc'n min flere ganger, strømforsyining, hovedkort, skjermkort og prossesor, men jeg har aldri opplevd feil som jeg gjør nå.

 

For en stund tilbake oppgraderte jeg fra 770 til Titan Black sc, som gikk helt greit. For ca. en uke siden oppgraderte jeg igjen fra Titan Black sc til 980 ti sc, som skulle bli et lite problem. Noen ganger så fryser alt i 10 sekunder også blinker skjermen, og en rute nederst til høyre kommer opp "Skjermdriveren slutter å svare, og er nå blitt gjenopprettet" er meldingen jeg får. Jeg har ikke opplevd noe av dette under spilling.

 

Noen spill som jeg har/kjøpte nylig har også sluttet å fungere. Jeg har hatt Metro Last light redux og Metro 2033, som helt uten videre sluttet å fungere etter jeg fikk 980 ti. Jeg åpner det også kommer en rute opp; "previous launch was unsuccesfull, would you like to start in safe mode?", og samme hva jeg trykker av ja og nei så bare skjer det ingenting uten om en blackscreen i 2 sekunder.

 

Mirrors edge virket også helt feilfritt, men den sluttet å virke en god stund før jeg oppgraderte til 980 ti, husker ikke helt hvor lenge, men ialfall så kommer litt av introen også står det; Mirrors edge sluttet å virke" to ganger(?) Har gjort hva alle andre forum har foreslått uten resultat.

 

Kjøpte også Mass Effect 3 på elkjøp i dag, det lastet jeg inn og stille ble det. Samme hvor mange ganger jeg trykker på det så er det stille.

 

Blir takknemlig for alle typer svar uansett om det hjelper eller ikke :) Har du noen flere spørsmål så er det bare å fyre løs. Kan også kontaktes på Steam; Blafrefisken.

 

Takk for at du tok deg tid til å lese :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du har prøvd å fjerne driverne fullstedig? For meg høres dette som typisk driverproblemer.

Enten har driverne gjort noe feil i windows registeret, eller ligger igjen.

 

Nå vet jeg ikke om du har en ekstra SSD, som du kan installere windows på, bare for å utelukke feil på det nye skjermkortet.

Lenke til kommentar

Du har prøvd å fjerne driverne fullstedig? For meg høres dette som typisk driverproblemer.

Enten har driverne gjort noe feil i windows registeret, eller ligger igjen.

 

Nå vet jeg ikke om du har en ekstra SSD, som du kan installere windows på, bare for å utelukke feil på det nye skjermkortet.

Jeg har en ssd, med windows og drivere på, 1 HDD med spillene på, og en HDD med filmene mine på. Har di noen forslag til driverne jeg burde reinstallere?

Lenke til kommentar

Her kan du iallfall lese litt om Timeout Detection and Recovery (TDR), hvis du ikke har gjort det allerede: https://forums.geforce.com/default/topic/389688/geforce-drivers/nvidia-statement-on-tdr-errors-display-driver-nvlddmkm-stopped-/

 

Grafikkdriverne er jo de mest interessante her. Når du får problemer er det alltids greit å sørge for de er installert riktigst mulig. Fjern alt og reinstaller. Du kan også bruke et program som angivelig rensker opp litt dypere, f.eks. Display Driver Uninstaller. Andre drivere bør også oppdateres som en hovedregel, men det er jo sjelden man bryr seg når alt funker fint. Jeg hadde et lignende problem hvor jeg fikk svartskjerm (og dermed spillkrasj) mens jeg spilte GTA V, og det ble først løst etter at Nvidia slapp ny versjon av driverne. Men først må man gjøre det man kan for å luke ut problemer lokalt på pc-en. Du kan jo kontakte Nvidia selv og høre hva de tror om problemet ditt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...