Gå til innhold

Note 4 eller Ascend Mate 7?


Anbefalte innlegg

Heisann. Jeg er på utkikk etter ny telefon, og har sett litt på disse to modellene. Det viktigste for meg er at telefonen har stor skjerm (minst '5.5) og god batteritid, og at den er hurtig og responsiv i menyer/apper. Telefonen kommer til å brukes mye til surfing, Youtube og Twittter, samt noe streaming. Kamerakvaliteten spiller for øvrig ingen rolle, da jeg har kamera utenom. 

 

Ser at Ascend Mate 7 er billigere enn Note 4, men er litt skeptisk til Huawei som merke. Er denne telefonen pålitelig? Ascend Mate 7 virker i mine øyne å gi mer for pengene, men regner med det er flere grunner til at Note 4 er en mye mer populær telefon.

 

Noen erfaringer? Takk for innspill og kom gjerne med andre forslag :)

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hos huawei betaler man ikke noe særlig ekstra for merket. Samsung er jo så store at man betaler en del bare for at det står samsung på produktet.

 

Det som oftest trekkes frem som "negativt" om huawei telefoner er at grafikkchipen i hisilicon er litt utdatert i forhold til det man får i snapdragon/exynos, samt at hisilicon ikke har fullt så god strømsparing som gir noe dårligere batteritid. Ellers virker byggekvalitet, kamera osv til å være bra på nye huawei telefoner. Så om prisen er bra, så er huawei telefoner helt kurante kjøp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...