Gå til innhold

[Løst] VG3 Påbygg (Mobbet)


Neymar10

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er vanskelig å si hva du kan forberede deg til før du begynner på påbygg. Det er selvsagt bare positivt hvis du får kontakt med noen mennesker som du kan være med utenom skolen også. Gjennom f. eks. fritidsaktiviteter eller arbeid. Det er viktig at du går til påbygg med et åpent sinn. Hvis ikke, risikerer du at du "graver deg selv" ned i fella. Min erfaring er at spesielt på studie så er det et veldig mye mer voksent miljø. Hvis du søker deg inn på rett studie, så treffer du oftere folk du kan ha felles interesser med. Se fremover! :)

Lenke til kommentar

Begynn å trene. Du får tankene bort fra andre ting, og føler deg mye bedre etter hver økt. Prøv å få inn en rutine på 1-2 timer, 3 ganger i uka. Det trenger ikke være mye. Alt er bedre enn ingenting, om det så bare er en liten gåtur.

 

Det er ikke sikkert alle kjenner hverandre like godt nå når du begynner til høsten, så jeg ville brukt de første ukene til å prøve å bli kjent med noen av de i klassen. Det er som regel veldig lite som skjer faglig i starten uansett, så du trenger ikke jobbe ræva av deg med en gang, bare ta det jevnt. Om du kommer frempå sosialt i starten, kan det gjøre det lettere faglig, siden du har færre ting å tenke på.

 

Som Quote sa, se fremover! Fortiden kan du ikke gjøre noe med, fremtiden er opp til deg :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...