Gå til innhold

skal kjope hoyttaler og forsterker


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tja,  dersom du ikke er glad i naboene dine er kanskje dette noe:

 

(Cervin Vega+ NAD) http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=57794576&searchclickthrough=trueKan prutes

 

(Dali Ikon 8) http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=60065008&searchclickthrough=truetil 6000. Disse kan helt sikkert prutes ned mot 4000. Disse er bra, men kanskje litt for detaljert for hop hop? musikk.

 

http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=60022157&searchclickthrough=trueJBL til 8000 kr Disse er bra

 

http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=59857941&searchclickthrough=true Klipsch RF 82 Mk 2 5500 kr Disse er ekstremt lettdrevne og klarer seg med en liten forsterker.

 

Generelt, så er det et hav av høyttalere på finn.no og her er det kjøpers marked. Høyttalere er utrolig tungsolgt på bruktmarkedet og skambud aksebteres ofte når de har lagt lenge ute. Ofte skal folk flytte eller har kjøpt noe nytt og ønsker å få rælet ut av huset så fort som mulig.

 

Husk å prøvelytte og lytt på alle elementer at de gir lyd. Spess diskanter kan være sprengt. Vær også obs på basselementer med skumoppheng (ikke gummi). Typisk på Cervin Vega er at opphenget forvitrer etter 10 år og enda fortere dersom de har stått i solen. UV lys får polyurethan-materiale (Skum) til å forvitre.

 

Forsterker kan være lurt å kjøpe nytt siden det kommer så mye nytt hele tiden (Spotify, hdmi og surroundteknologi.) Utdaterte surroundforsterkere kan benyttes som stereoforsterkere og slike forsterkere får du kastet etter deg på finn.no. Disse kan være bra kjøp til ditt bruk. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...