Gå til innhold

TEST: Linksys EA8500 Max-Stream AC2600


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Linksys og en annen konkurrent D-link har laget så mange dårlige routere gjennom tidene, at jeg rynker på nesen bare jeg leser merkevarenavnene.  :hm:

Nååå, husker jeg hadde Linksys WRT54GL, beste ruteren som jeg har prøvd. Dønn stabil, og med open source. Man kunne ikke gjøre noe annet enn å elske den  :)

 

D-link derimot, de har jeg kun dårlig erfaring med. Skjønner ikke at de gadd å lage nettverks utstyr før, men det er min mening.

Endret av vivastar
Lenke til kommentar

WRT54 i eldre utgaver er klassisk, ja. Har hørt mye bra om dem. Jeg prøvde ut en moderne WRT54 en gang. Strømforsyningen røk, og den oppførte seg ustabilt. Jeg kjøpte en dyr Linksys i nyere tid, og selv det var makkverk.

 

Nei, det må brukes skikkelige komponenter, brukbare ingeniører og programmerere.

Endret av G
Lenke til kommentar

Har TEK begynt å oversette tester rett i fra CNET?

 

Hei,

vi har et prøveprosjekt med Cnet hvor vi kommer til å oversette enkelte tester for på den måten å få et enda mer komplett testarkiv. Vi kommer i hovedsak til å fokusere på produktkategorier vi ikke dekker så godt selv i dag. Målet er altså å bli enda bedre på de produktkategoriene vi tester selv (PC-er, mobiltelefoner, nettbrett, TV-er etc), og i tillegg kunne tilby flere tester i de kategoriene vi ikke har kapasitet til å dekke godt nok på egen hånd. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...