Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Har vurdert å begynne å sleve "custom" kabler til PSU og vil bare forhøre med litt rundt om noen ville være intteserreste i å kjøpe noe slikt i Norge. Er litt usikker på hvor mange som har lyst på slikt. Legger bare med noen bilder av andre kabler, tenkte å selge disse da.

 

ABBW-254x203.png

Endret av Holter12
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Beklager har ikke fått svart tidligere. Ja jeg lager dem selv, og det vil bli mest extentions. Altså at de vill passe alle PSU'er. Det er også mulig å spesialbestille kabler for hele PSU'n men det blir dyrere.. Hvis jeg skal begynne på igjen vil dette da tid, siden jeg må finne gode leverandører på sleeving og kabel. Må også regne ut hvor lang tid jeg bruker på hver kabel, men tror dette vil komme på rundt 400-500kr for en 24pin også går prisen nedover for resterende ledninger.. Jeg må også finne ut hvordan jeg skal sende disse i posten og hvilke innpakning jeg skal bruke. Som dere sikker forstår etter å lese dette er det enda i planleggingsfasen, samtidig som jeg har et liv avsides. Derfor regner jeg ikke med at jeg vil selge noe før godt utpå sommeren. Ville bare spørre litt rundt om det ideheltatt var noe vits i å begynne igjen.

Lenke til kommentar

Bare for å informere dere så kommer kablene til å bli håndlaget og ikke maskinprodusert, derfor kommer det til å ta mange timer per kabel. Kabelen vil derfor være 100% slik kunden ønsker den og i min mening være mye penere en vanlige extentions man kan kjøpe fra Eks Corsair.. Dett er for de som vil da det perfekt, ikke for de som vil kjøpe noe billig.

 

IMG_0692.jpg

Lenke til kommentar

Jeg er som sagt interessert. Kommer du til å gjøre alle kabler? Sånn som brytere osv? 

Jeg har ikke bestemt det enda, men det er fult mulig.. Da må jeg enten selge brytere selv, eller ha kunder sende inn varenes sine også sender jeg dem tilbake. Og slikt kan fort koste mye penger for kunden..

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...