Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1656383(hvis du søker litt så finner du sikkert flere tråder også, det er ikke så rent sjelden folk spør om dette)

 

Basically: Å lage et spill er krevende. Du har ikke sagt noe om hva slags spill du tenker på, men i nesten alle tilfeller krever det en del. Først og fremst må du kunne programmere, og du må kunne det ganske bra. Målet ditt bør være å lære programmering først og fremst, og så eventuelt fokusere på å lage et spill. 

 

edit: Angående norske nettsider så tror jeg det knapt finnes noen som handler om å lage spill. Hvis du har tenkt å lære programmering og å lage spill så må du bli vant med engelsk, det er ingen vei utenom. 

Endret av Jaffe
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 4 uker senere...

Jeg har også tenkt på å lage et spill men det er så mye arbeid å gjøre alene. Og som regel når man skal lage et spill så er det ikke alltid alle utviklere som har samme interesse for samme spill, og da kan ikke alle opprettholde samme dedikasjon. Vanskelige greier. Jeg har tenkt primært på å lage en open source variant av Heroes of Might and Magic 2, og det er ikke alle der ute som liker slike klassiske spill. Jeg har allerede laget en rutine for å beregne combat matematikk, og jeg har gjort den helt identisk med originalen. Så jeg har 1 funksjon ferdig så langt hehe.

Endret av Dungeon
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...