Gå til innhold

Det nye Mad Max-spillet har fått lanseringsdato


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er ikke det å si at vi vet nøyaktig når det kommer en skummel uttalelse i spill verden? Ville vel heller sagt at vi har en foreløpig dato de tror kanskje kan være realistisk så lenge det ikke dukker opp noe som helst uforventet som gjør så det utsettes...

Lenke til kommentar

Synes det er bra utviklere begynner å fase ut 360 og PS3 :)

Helt enig. Trenger virkelig ikke de 2 gamlingene daltende etter lenger for å holde igjen utviklingen av spill. Ser bare mere å mere spill som fases over til å bare gis ut på current gen og pc.

 

Synes det er bra gjordt av utgivere og utviklere å heller satse på å lage virkelig gode current gen spill enn å lage spill som medfølger en sursmak av last gen med seg.

 

Om de likevel klarer å få til at en utviklet last gen versjon ikke påvirker current gen versjonen så er som regel last gen versjonen så dårlig iforhold til den på current gen at du kan fint skippe den.

 

Til de som ikke har ps4/xbox one når ett nytt spill kommer ut (både last og current ) som de har lyst på burde heller kjøpe det i framtiden billig på current gen og spille den klart overlegne versjon.

 

******************************

 

Husket foresten dette spillet. Er jo Just Cause studioet som står bak dette så i år så blir de å ha ute både Mad Max og Just Cause 3. 2 Sandkassespill fra dem. Awesome :D

Endret av Boss-Znakemaster
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...