Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Har en Cisco EPC3925 - GET som ISP


Anbefalte innlegg

Hey,

Jeg har som sagt en Cisco EPC3925 ruter, og jeg lurer på om det er mulig for meg å bytte WAN/External IP-addressen min. Det virker som om GET har valgt å gi meg en statisk WAN-IP, som ikke har bytta seg på 6-7 måneder. Har i det siste blitt plaget av DDOS angrep og har av den grunn lyst til å få bytta IP'en min, men det virker ikke som om det er mulig med en statisk IP. Å bytte over fra Statisk til Dynamisk har jeg prøvd via et script ( netsh interface ip set address name = "Local Area Network" source = dhcp), men dette bytter bare den lokale ip'en min, altså 192.168.0.x, og ikke den folk bruker for å ddos'e meg.

Noen forslag? Kan prøve å ringe til GET i morra, men har mine tvil om at de gidder å gjøre noe.

Takk på forhånd.

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Get leverer ikke statisk IP. Før fikk man ofte ny IP ved å restarte modem, men nå er det sansynligvis så få ledige IP4-adresser at man nesten har statisk IP i praksis. Jeg har fått ny IP en gang av Get på ca 5 år.

Nei det stemmer, jeg leste det nettopp på nettsiden deres at de bare leverte dynamiske ip adresser. Vel, jeg får prøve å ringe inn i dag og håpe på det beste, fordi jeg begynner å bli ganske lei ddos'inga..

Endret av annern55
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...