Gå til innhold

Ny HTPC. Bedre valg en asrock?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Men han sier ingenting om hvorvidt han trenger DVD eller ikke, så jeg tenker mediepc som bruker Netflix/HBO. Spørsmålet er også om man trenger det akkurat NÅ, eller om man kan vente til i5-versjonen kommer på lager. Man snakker da om noe som er mer fremtidsrettet pga kraftigere grafikkort og prosessor.

 

 

Mvh Faller

Lenke til kommentar

Greit å ha en DVD spiller egentlig, men ikke noe must. Har heller ikke noe hastverk med å kjøpe. Har allerede en asrock stående som er ett par år gammel, og jeg er veldig fornøyd med denne. Men ønsker en til etterhvert til å bruke som stasjonær pc, og mulighet til å flytte under en tv hvis det viser seg at stasjonær blir lite brukt..

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Jeg har en 321b og er storfornøyd med den (skjønt jeg la inn SSD i tillegg, for rask oppstart osv). Underlig at det ikke er bluray i denne, for det var det i 321b, men det er kanskje forskjellen på b og d.

 

Har sett på å lage en egen variant, basert på Shuttle, Men den kommer til samme prisen til slutt og er mye dårligere spesifisert. Eneste fordelen er mindre størrelse.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...