Gå til innhold

Folkeretten på Krim og i Kosovo og styrt opposisjon


Anbefalte innlegg

Krim, med 90 % russisk befolkning, ble overført administrativt innen statsdannelsen Sovjetunionen fra Russland til Ukraina ved et kommunistisk dekret i 1954. Krims befolkning ble ikke spurt, ulovlig innen folkeretten.



Krims befolkning stemte i 2014 for uavhengighet fra Ukraina etter at den nyinsatte Kiev-juntaen bestemte at russisk-ortodoks kirke og russisk språk skulle degraderes og etter massakren i februar 2014 i Odessa hvor russere ble innesperret og brent levende:



http://www.uacrisis.com/february-2-nine-months-since-bloody-massacre-in-odessa-graphic-footage/



Måneden etter, i mars 2014, stemte Krim for uavhengighet fra Ukraina. Lovlig etter folkeretten.



Chief Inspector Jacques Clouseau (Børge Brende) og NATO hevder Kosovos løsrivelse fra Serbia var i henhold til folkeretten, men ikke Krims løsrivelse fra Ukraina. Forskjellen i synspunkt skyldes Brende og NATOs politiske ståsted, med ønske om å isolere og knekke Serbia, noe de senere klarte.



Kosovo er et urserbisk område hvor all jorden var eid av serbiske bønder og antatt er det ennå. Albanere flyktet fra det kommunistiske Albania over grensen til Kosovo. Mange av dem fikk studere på det nye universitetet i Pristina. De hadde større fødselstall enn serbere. Stadig flere muslimske albanere ankom tettstedene i det kristne Kosovo fra Albania og etter det kommunistiske Albanias kollaps i 1992 kom en større strøm albanere. På et tidspunkt ble albanerne i flertall i tettstedene og dermed i provinsen som helhet og ved hjelp av JewSA, EJew og NATO fikk den nyankomne folkegruppen ranet til seg hele området fra Serbia.



NatoZionistenes (nazistenes) aggressivitet i Ukraina kom etter en løgnaktig påstand om at Russland hadde invadert de to østlige provinsene Luhansk og Donetsk med væpnede styrker. Ukrainas militære innrømmer selv at dette ikke er tilfelle, men Natozionistene vet av erfaring at innbyggerne i Vest-Europa er så neddopet at de ikke vil reagere uansett:



http://www.uacrisis.com/ukrainian-general-no-russian-troops-are-fighting-against-us/



http://norwegian.ruvr.ru/2015_01_30/Kiev-erkjenner-ingen-russiske-tropper-i-Donbass-8104/



På nynazistenes side nordfront.se er Ukraina aldri tema, fordi svenske leiesoldater fra dem er involvert i kampene mot novorusserne for den jødiske Kiev-juntaen. Nordfront.se er veldig mot jødisk konspirasjon, men i anvendt politikk det stikk motsatte: For Jødemakten i Ukraina. Akkurat som Klassekampen er veldig mot kapitalismen.



Dette kalles styrt opposisjon. Opprett et senter mot Jødemakten i teorien for å samle folk og bruke dem for Jødemakten i praksis. Nøyaktig samme oppskrift som deres revolusjoner: Opprett et senter mot kapitalismen (Russland 1917) for bekjempelse av kapitalismen..eeehh, dvs nasjonale kapitalister i alle land og ødeleggelse av hvit genetikk slik at jødiske kapitalister og masseinnvandrings-genetikk kan fylle deres sted. Avisen Klassekampen er mot nasjonale kapitalister, du verden..men..aldri et ord om de største, dvs de jødiske og heller aldri noe om frimureriet og Jesuittordenen, Jødemaktens verktøy.



Derfor er begrepet nazister dekkende for Vestens nåværende regime: NATO, zionister (pro-Israel) sammen med nynazister som de to førstnevntes motiverte frontsoldater i en felles agenda mot Russland.



Min støtte til Russland, det eneste gjenværende frie, hvite land av indoeuropeere og som opprettholder familieverdier.


Endret av Harald1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-7WVSGN

Så pga Russlands tidligere tilhørighet i krim og pga det var etniske russere som bodde i halvøya så var det rett å annekterte dette området og drepe flere sivile i forsøket? Har du glemt støtten Russland gir til separatistene i donesk i forsøk på å annekterte sørlige Ukraina? uten importerte våpen fra Russland så ville ikke separatistene ha klart å holde på slik de gjør over tid.

 

Her er en link som tidligere er vis på et av dine prorussiske tråder som jeg gjerne viser igjen. Dette er prutaliteten som skjer i ukraina hver dag.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...