Gå til innhold

Kostnader i USA - Mobil kontantkort


Anbefalte innlegg

Jeg skal reise å besøke en venn av meg i Florida om noen mnd. Jeg får bo gratis, men skal hjelpe til med å betale for mat. Jeg har ingen planer om å shoppe mye, ei heller å spise ute, dra på fornøyelsesparker o.l. Jeg blir værende der i 2-3 uker. Pga helse jobber jeg ikke veldig mye, noe som så klart resulterer i at jeg ikke har så mye penger å rutte med. Hvor mye penger ville dere beregnet for et opphold på 3 uker hvis alt du trenger å betale for er mat til deg selv?

 

Jeg lurer også litt på dette med mobil. Siden jeg ikke bruker mobilen så veldig mye til vanlig har jeg kontantkort hos netcom. Vil mobilen fungere der, eller må jeg gjøre noe for å kunne bruke den i USA? Aner ingenting om dette :/

 

Tusen takk for all hjelp!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den vil nok fungere men det koster fort mye penger, typ 4 kroner for en SMS, 10-15 kroner pr minutt for å ringe (det inkluderer å motta samtaler også!) Datatrafikk for 40 kroner pr MB.

Dette er riktignok djuice sine priser fra i sommer, men tror ikke Netcom er mye annerledes

Lenke til kommentar

Vanskelig for andre å si hvor mye du bruker på mat pr dag. I USA er det mye mer vanlig enn her å spise ute, og det er i snitt mye lavere priser der enn her hjemme, da de som tilbereder og serverer på rimelige steder ofte har minstelønn. Kjører du lavbudsjett, kan du få 3 måltider (frokost, lunch og middag) på diner / fast food for ca 15-20 dollar, så du kan klare deg med 20-25 dollar pr dag med alle måltider spist ute. Ved krav til høyere standard vil prisen øke merkbart, kan lett bli langt over 100 dollar for et måltid på et finere sted.

 

Dersom du/dere skal kjøpe inn og lage mat selv, kan du komme litt lavere enn 20 dollar pr dag, men ikke mye. Det er stor variasjon i både pris og kvalitet på matvarer i butikkene, og utvalget er enormt. Man velger typisk ikke det aller billigste(=dårligste), og kjøper lett mer enn man trenger.

Lenke til kommentar

Tusen takk for svar. Jeg skal nok ikke spise ute så veldig ofte. Jeg spurte de jeg skal bo hos, de er 3 stk og bruker 1-200 dollar på mat i uken. Jeg er alikevell litt redd for at jeg tar med for lite penger itilfelle noen uvendede kostnader skulle dukke opp, selv om jeg ikke kan tenke meg til hva det kunne være..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...