Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anbefalte innlegg

Du vet det selv på kroppen da den du starter livet ditt med er alt for deg fra første stund. Jeg har vært sammen med ei jente i 4 år. I løpet av de 4 årene nå så har jeg gått igjennom ganske masse smerte, samt masse glede. Nå i dag så har jeg måtte starte helt på nytt igjen, å det føles enda værre.

Jeg ble dumpet til fordel for en annen person, dette satte meg helt ned i bristepunktet av hva jeg kunne takle i hverdagen.
sakte men sikkert klarte jeg og bygge meg opp til en trist hverdag, som igjen begynte å gå bedre over tid. Dette skjedde i September i fjor. Nå for 3 dager siden tok hu kontakt med meg, å dum som jeg var tok jeg imot henne med åpne armer. Hun hadde dumpet den fyren hu var sammen med. Hun hadde brukt han som en unnskyldning for å komme seg vekk fra meg, men igjen, jeg har så utrolig masse følelser for jenta og hadde så sinnsykt masse følelser gravd ned i sekken min.
Nå i dag, så ble jeg dumpa igjen...Jeg lurer på hva logikken bak alt er? Nå er såret mitt, som hadde grodd så fint på vidt gap å blødningen er et helvete. Jeg kjenner meg helt sprengt i hodet, å det er verre nå enn da.
Hun kjente ikke følelsene...
Hva skal jeg gjøre? Jeg er helt fra meg.



Anonymous poster hash: fdbbd...68f
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om du virkelig liker henne, så må du snakke med henne.
Fortelle henne hva du føler, og at du trenger henne, men
at det blir vanskelig å føle forholdet hvis hun dumper deg
hele tiden, da virker hun egentlig ikke interessert i noe forhold.

Endret av Kissie
Lenke til kommentar

Dette er en kjent dynamikk og en elsk/hat greie. Det er viktig å ha sitt eget liv også i et forhold og ikke satse alt på en partner selv om de pusher for det. Det gagner ingen i lengden. Ha alltid en baseline som er bare din, og forvent mer av det du har vært igjennom om du velger å forsette forholdet. Alle trenger litt pusterom imellom, og å gå oppå hverandre blir for slitsomt i lengden for mange. Du må passe på å ikke kvele henne heller, men få til en god dynamikk med andre som ikke triggger for mye sjalusi hos henne.

Lenke til kommentar

livet suger med mindre du selv sørger for at det ikke gjør det. Drømmen om at det kommer en dame inn i livet ditt som gjør at du får det strålende, kommer til å forbli en drøm. Man er sin egen lykkes smed, og sånn tror jeg det alltid har vært. :)

En kjæreste er kun ett lite krydder, som piffer opp. Faktisk.

Endret av ragge_jz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...