Gå til innhold

kjøpe 19" LCD, helst under 6.5K


silkshade

Anbefalte innlegg

Sitter og ser rundt på skjermer, og får aldri bestemt meg. Har sett på samsung 192T og 193T, samt Hansol 950, og får ikke helt bestemt meg. Hansol skjermen har jo en klar fordel, i og med at den er1.4K billigere enn de to andre. Har noen av dere erfaringer med disse skjermene?

 

Jeg bruker hovedsaklig pc'n til spilling og surfing, så om det er merkbar ghosting uten at man "leter" etter det så er jo det dumt. spiller ikke cs, kun q3 og de fleste strategispill, jeg er altså ikke noen "Hard-Core FPS spiller".

 

Jeg er også åpen for andre forslag mht hva slags skjerm jeg bør velge, de eneste kravene er at den er minst 19" og helst under 6.5K i pris.

 

takker for svar

 

mvh vladnag

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sitter selv forran en LCD skjerm fra Samsung...må si jeg er meget fornøyd :) Overhodet ikke noen problem med spilling eller noe.

Tror jeg hadde gått for 193T, ettersom den skjermen har best kontrastforhold (750:1) mens de andre har 500:1. (Kontrastforhold kommer jo til nytte i blant annet spill)

Den kommer dessuten bedre ut på testen hos dinside...

http://www.dinside.no/php/art.php?id=93935 (test av 193T)

http://www.dinside.no/php/art.php?id=92622(Test ab hansolen)

http://www.hardware.no/tester/skjerm/19_roundup/index.html (enda en test av hansolen)

Lenke til kommentar

Jeg har Samsung 191T selv, den er ganske lik spesifikasjonene til 193T som vi har en av på jobben. Skjermen er vedig klar og fin den, bruker den både på analog og DVI inngang (2 PCer). DVI er nok best.

 

Ang. spilling, så blir det lite av det for meg, men noe har det blitt. Husk at skjermen er vanvittig mye klarere i native oppløsning, altså 1280x1024. Det er derfor best om spillene kjøres i den oppløsningen. Hvis du har rask nok PC ellers til å takle denne oppløsningen, så burde du slå til. Hvis du har en litt eldre PC, så er nok fortsatt en CRT skjerm å anbefale. De har ingen prefererte oppløsninger, kun maks oppløsning.

Lenke til kommentar

Har nylig bestillt meg en HP L1925 fra ITbutikken. Sjekka en god del specs og greier, og på HP sine hjemmesider var det angitt 20ms response time. Fant ingen andre skjermer som var 19" og hadde så lav response time.

 

Bare ett tips, får ikke skjermen før midten av denne måneden. Skal gi en oppdatering da hvis jeg husker på det (er vel egentlig lite sansynlig at jeg husker på det).

 

Hvis det er noen andre som har erfaringer med denne skjermen kunne jeg godt tenkt meg å hørt deres meninger.

Lenke til kommentar

Har 191T her. Og hvis 193T er enda bedre enn denne er det ikke snakk om å kjøpe noe annet for meg, hvis jeg skulle oppgradert!

 

Fet skjerm, bra kvalitet, lite ghosting (Kantene på vegger og slikt blir litt uskarpe når jeg slenger meg frem og tilbake i MP2, men det er lite og jeg merker det bare hvis jeg ser spesielt godt etter ved kun det formålet å se det), gode farger og bra skille mellom svart/hvitt (Se test på HW.no)

Lenke til kommentar
Fikk syncmaster 193T i går, 5300,- med frakt  :-) 

Riiimelig smooth. En død piksel men  :( 

 

Hvor fikk du den så billig? :D Er vanlig å få med noen døde pixler,har du prøvd "massasje" trikset? :shrug:

De hadde 2 stk type Demo (1) hos komplett. Angrer litt på at jeg ikke kjøpte begge egentlig :D

Skal lese litt om massasje trikset.

Lenke til kommentar

Øøh du som snakker om benq, bare så du vet det har samsung 193T kontrastforhold på 750:1 ikke 500:1 (dette er det 192 serien som har...)

Ser at det operes med litt forskjellige tall her noen steder står det 500:1, sjekka igvertfall samsung.com og der sto det 750:1 (max).

Dette sier vel kanskje det meste(hentet fra dinside test) : BenQ er et lite strøk av mer dybde og intensitet i fargene. Men her snakker vi om det helt hårfine. Forskjellen til Hansol , som har et gråskjær over bildet, er vesentlig større enn mellom Samsung og BenQ, uansett hvordan man stiller inn skjermparametre.

 

Virker som at både benq og samsungen er bra skjermer, da er det bare å se på prisen :)

Lenke til kommentar

Er også en fornøyd Hansol H950 skjermeier. Det er som sagt en meget god skjerm. Godt bilde, behagelig å se på over laaaange stunder, og fungerer meget tilfredstillende til spill. Brukbar til film, slik alle lcd-skjermer er (min kresne mening). Den er også designmessig pen.

 

Som sagt tidligere, svært mye skjerm for pengene. Pris/ytelse gjør H950 å fortrekke.

Lenke til kommentar
Skjønner ikke hva dere skal med LCD alle sammen jeg... om dere ikke drar mye på LAN parties eller har utrolig dårlig plass så er det et vanvittig pengesløseri.

 

Samsung 22" CRT Syncmaster 1200NF TCO 99

 

Retail price cirka 6600,- Gode specs.

OK, du refererer her til en skjerm som er en halv meter dyp og veier 31 kg. I tillegg koster den like mye som en 19" LCD.

 

Og du snakker om pengesløseri?

 

swanky

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...