Gå til innhold

Syk overclock av P4 2.4C


dp

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Står det at han har waterchill? og på cpu-temp står det 10 grader! hvis ikke jeg blingser nå så faker han noe sykt!

Han bruker først vannkjøling med waterchiller.. ikke waterchill. Han kjøler ned vannet til -60c med en kjøler som blir brukt i legemiddelindustrien, sykehus osv.

 

Litt senere i tråden så bruker han en Promme.

 

Han faker ikke.. han er en relativt kjent overklokker, og noen fake scores tror jeg ikke vi får se fra han.

Lenke til kommentar
Ja synes selv at det virker fryktelig høyt, men det burde gå an å sjekke da, er det ingen sjekk på HEX coden nede i WCPUID som er mulig å få verifisert?

tror ikke det...det er lett å fake en slik OC i wcupid...ett par min i photoshop eller paint, vips så har du 4.5GHz :p:

Lenke til kommentar
så du tror han faker du også? er jo ikke en eneste benchmark på de 6 siste sidene!!

Ja.. han presenterer masse tall osv, men ikke et eneste benchmark resultat... så sier han at han har fridd til dama og skal bort på bryllups-reise en uke.. dette er en stund siden, og ingen har hørt fra han siden. Det er for mye han sier som ikke stemmer.. blandt annet at han ikke har noe kjøling på chipset, og at han er 27 år gammel når han flere steder har skrevet at han er født i 1985. Litt tidlig å gifte seg når man er 18 vel..

 

Til og begynne med så lot jeg han tvilen komme til gode, men når jeg leste alt litt mer nøye, og kikket på datoer osv så tror jeg nå at han bare kom med bullshit.

 

Jeg er veldig forsiktig med å kalle noen løgnere, for sånt skaper ikke noe trivelig miljø på et forum, men i noen tilfeller så må det til. Er ikke så lenge siden vi hadde en her på forumet som også kom med tvilsomme utsagn. Etter å ha holdt mine mistanker for meg selv en stund så presterte han å legge ut noen screenshots som avslørte han.

 

Jeg håper alle er klar over at man ikke kan lure folk på et forum uten videre. Er det noe vi finner utrolig så ber vi om bevis i form av becher og screenshots. Dette er ikke bare for å få bevist bragden, men også for å se hva den aktuelle bragden yter/presterer i diverse benchmarks.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...