Gå til innhold

[Løst] Opptakskrav trening til forsvaret


Neymar10

Anbefalte innlegg

Hei

Jeg skal søke lærlingplass i forsvaret, og for å komme inn, så må jeg klare opptakskravene, som er 3000m på under 14min, 16 push ups, 20 sit ups og 4 hang ups,

Jeg er i innenfor på 3000m, men er langt etter på styrke. Jeg klarer 8 armhevinger, 12 sit ups (ved at jeg har noe hardt over føttene, som holder igjen de), og klarer ikke hang ups.

Jeg klarer ikke å ligge på en matte, og ta sit ups. Beina mine klarer ikke å lime seg fast i bakken, og jeg klarer bare å ta sit ups, når jeg har noe som holder igjen føttene mine.

Noen treningsstips fo å bli bedre i hang ups, sit ups og push ups, slik at jeg klarer opptakskravet til sommeren?

- 8 push ups

- 0 Hang ups

- 12 Sit ups, hvis jeg har noe hardt over føttene , 0 uten noe hardt over føttene.

Endret av Neymar10
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når du tar opptaksprøven, så har du ikke føttene på bakken under situps. Du skal ha en 90 graders bøy i hofta og knærne. Føttene ligger på en benk, og noen andre sitter på dem.

 

Ignorer uansett Ajeey.

 

Pullups må du trene aktivt på. Det er anbefalt at du starter med å ta så mange skikkelige pullups du klarer, fortsetter med negative reps (start på toppen og utfør rolig nedgang), og deretter ta pullup-analoger på kabelapparat. På den måten burde du uten tvil få til minstekravet på 4 innen noen måneder.

 

For pushups, tren pushups. Gjerne annenhver dag. 5*Max. Ulike benkpress-varianter anbefales også.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bare å trene på det. Både situps, pushups, og hangups er enkle øvelser som du bare må utføre til du klarer tallene. Vær nøye på teknikk og utførelse, ellers vil ikke befalet godkjenne. Du må treffe en håndflate som ligger på gulvet i pushups, hvor du har hendene ved skulderbredde.

 

På hangups skal du ha håndflatene FRA deg (dette er viktig!), og du skal få haka over stanga. Kroppen skal være rett, og ikke gynges eller kastes.

 

På situps skal du ha beina i 90 grader, også på en bukk/benk. Du skal da gå opp med hendene bak hodet, og albuene peker rett frem. Du skal da treffe annenhvert ben med albuene.

 

Begynn å tren, og gjør det gjerne hver dag. Du vil merke rask økning. Om du ikke klarer en eneste hangup, kan du begynne rett på negative. https://www.youtube.com/watch?v=Opr72q6NKTc

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...